Anfaş City Expo 5. Uluslararası Şehircilik Ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı

1-3 Nisan tarihleri arasında Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen Anfaş City Expo 5. Antalya Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarına ve eş zamanlı olarak yapı

Malkara 3.04.2015 14:20:00 0
Anfaş City Expo 5. Uluslararası Şehircilik Ve Teknolojileri Fuarı

ANTALYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Antalya Expo Center'da gerçekleştirilen fuarda nüfusu 20.000 ve üzeri belediyelerin başkan, başkan yardımcıları, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, birim amirleri ve personellerinin yanı sıra yurt dışından belediye yöneticileri yer aldı. Fuarda belediye araçları, ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemesi ekipmanları ve donanımı, bahçe-süs bitkileri, peyzaj ekipmanları, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, ekipmanları, temizlik ve bakım ekipmanları ve malzemeleri, ses, ışık ve görüntü sistemleri, spor tesisi ekipman ve donanımları, spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği sistemleri, elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi farklı ürün grupları firmalar tarafından sergilendi.

FIRSAT YAKALADIK

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Modern kentleşmenin gereği olan ürünlerin, araçların, teknolojinin sergilendiği ve Türkiye'de şu ana kadar yapılan en büyük şehircilik fuarı olan 5. Antalya Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı gereksinim duyulan ürün ve hizmetlere ulaşmamıza katkı sağlayan bir fuar oldu. Biliyorsunuz ki 30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Belediye yönetimleri yenilenerek yeniden yapılandırıldı. Bu fuarda belediyelerin ihtiyaç duyabilecekleri donanım konularında yenilikleri ve gelişmeleri takip etme fırsatı yakaladık” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10