Hatipoğlu: Bu vatan bize aziz şehitlerimizin hatırası

Çerkezköy'de yaşayan Gümüşhaneliler, merkezi Çerkezköy'de bulunan Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda bir

Çerkezköy 6.04.2015 18:36:00 0
Hatipoğlu: Bu vatan bize aziz şehitlerimizin hatırası

KÖTÜ BİR HAFTA GEÇİRDİK

Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, kahvaltıda yaptığı konuşmada dernek olarak üyeleri bir araya getirmek bir gün dahi olsa üyeleri bir arada bulunmak, dertleşmek, hasbihal etmek açısından bu programlara büyük önem verdiklerini belirtti. Türkiye’nin kötü bir hafta geçirdiğini ifade eden Hatipoğlu, Çağlayan Adliyesi’nde bir savcının rehin alarak öldürüldüğünü anımsatarak bu olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

ÜLKEMİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR

Daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenlendiğini, son olarak da Cumartesi gecesi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün takım otobüsüne saldırı düzenlendiğini ve şoförün ağır yaralandığını belirten Hatipoğlu, son zamanlarda ülkemiz üzerinde oyunlar oynandığını, taşeron örgütlerin ülkemizi karıştırmaya ve bölmeye çalıştığını ifade etti.

OMUZ OMUZA MÜCADELE VERMELİYİZ

Hatipoğlu, tüm dernek üyelerini ve vatandaşları sağduyulu ve uyanık olmaya davet etti. “Bu vatan hepimizin, bu gemi batarsa hepimiz batarız” diyen Hatipoğlu, bu vatanı bu günlere getirmek için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin omuz omuza verdiği mücadelenin bugün de verilmesi gerektiğini belirtti.

PİKNİĞE DAVET ETTİ

Hatipoğlu “Hepimiz Türkiye’de yaşıyoruz. Bu vatan bize aziz şehitlerimizin hatırasıdır. Hatıraya sahip çıkmamız lazım” dedi. 14 Haziran Pazar günü Laladere piknik alanında Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği olarak piknik düzenleyeceklerini belirten Hatipoğlu, tüm Gümüşhanelileri pikniğe davet etti.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10