ÇTSO'dan emniyete iki araç desteği

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından, emniyet hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütebilmesi amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir yıl kullanılmak üzere 2 ade

Çerkezköy 6.04.2015 18:51:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen programda 2 araç teslim etti.

2 ARAÇ TESLİM EDİLDİ

Dün saat 15.00’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen törene Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın ve Mustafa Çetin, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy İlçe Emniyet Amirleri Ekrem Çiçek ve Seçkin Akdoğan, ÇTSO Meclis üyeleri ile polis memurları katıldı.

“ÇERKEZKÖY’ÜN GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Törende konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, oda olarak ilçenin sanayi ve ticari hayatına olduğu kadar sosyal ve kültürel değerlerine de destek verdiklerini söyledi. Kozuva “Oda olarak Çerkezköy’ün güvenliğine de büyük önem veriyoruz. Bu noktada Emniyet Müdürlüğümüz ile işbirliği içersindeyiz. Bugünde oda olarak iki adet 2015 model Renault Fluence marka araçları emniyetimize teslim edeceğiz” dedi.

ARAÇLAR TESLİM EDİLDİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti. Programın ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının verdiği araçlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10