Vali Salihoğlu, TÜGVA yönetimini ağırladı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Tekirdağ Şubesi İl Başkanı Emrah Hekim, Birim Koordinatörleri ile birlikte Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ 7.04.2015 15:33:00 0
Vali Salihoğlu, TÜGVA yönetimini ağırladı

33 İLDE TEŞKİLATLARIMIZ VAR

Ziyarette konuşan TÜGVA Tekirdağ Şube Başkanı Emrah Hekim, vakıf hakkında bilgiler verdi. Türkiye genelinde 33 ilde teşkilatlanan bir ekip olduklarını söyleyen Hekim “Tekirdağ'da yeni kurulduk. Ama genç, dinamik, cv'si güçlü, ve geleceği düşünen bir yapıya sahibiz. Bizim en büyük amaçlarımızdan biri, gençliğin tümünü kapsayan vakfımız ortaokul lise ve üniversite koordinatörlüklerimizle bu anlamda öğrencilerimizin yurt sıkıntısını gidermek, ilimizde yurt projemizi faaliyete geçirmek, başarılı öğrencilerimizin yurt dışında eğitimini tamamlamalarına yardımcı olmak gibi birçok faydalı olacağımız işleri Tekirdağ'da başarmak istiyoruz. Bu anlamda Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile yapılan görüşmelerle İl Gençlik Müdürlerimizle aktif çalışarak Tekirdağ gençliği ve öğrencilerine bu anlamda çok yararlı bir vakıf olacağımıza inanıyoruz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Türkiye Gençlik Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Emrah Hekim ve Birim koordinatörlerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da, yeni oluşum içerisinde bulunan TÜGVA'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10