Korkmaz derbi karşılaşmasını değerlendirdi

Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz dün düzenlediği basın toplantısında hafta sonunda oynana 1911 Çerkezköyspor karşılaşmasını değerlendirdi.

8.04.2015 16:43:00 0
Korkmaz derbi karşılaşmasını değerlendirdi

“BEŞ GENÇ OYUNCUMUZ İLK ONBİRDE OYNADI”

Saat 11.30’da Kulüp binasında gerçekleştirilen açıklamada bulunan Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz hafta sonunda derbi maçında 1911 Çerkezköyspor ile karşı karşıya geldik. 5 yıllık dönemimde ilk kez kendi sahamızda deplasman tarafında olduk. Derbi gayet güzel bir karşılaşma oldu. İki takım açısından centilmence geçti. Kulüp yöneticileri sahada ki oyuncular kötü bir duruma elvermeden gayet güzel bir dostça maç oldu. Gönül isterdi bol gollü müsabaka olsun. Ama ligin ilk devresinde olduğu gibi karşılaşmadan gol çıkmadı. Maç boyunca iyi bir oyun ortaya koyan oyuncu kardeşlerimizi kutluyorum. Özellikle alt yapımızdan yetişen beş oyuncumuzu ilk onbirde oynattık. Takımın yarısı gençlerden oluştu. Hepsi üzerine düşen görevi layıkı ile yerine getirdi” dedi.

“GİRDİĞİMİZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”

Kırmızı kart cezalısı Engin ve sakat Emre’nin eksikliğini hissettiklerini kaydeden Korkmaz “ Genç arkadaşlarımız ağabeylerini aratmadılar ve ellerinden gelen çabayı gösterdiler. Maçta karşılıklı pozisyonlar oldu. Özellikle Muharrem ile yakaladığımız net pozisyonu değerlendiremedik. Ayrıca karşılaşma Muharrem ile bulduğumuz ve ofsayt olarak iptal edilen golümüz oldu. Ben ve tribünde maçı izleyen arkadaşlarımız golün net olduğunu ifade etmek istiyoruz. Ufuk’un çift sarı karttan atılması ile kalan dakikaları on kişi oynadık. Ona rağmen yine üstün oynayan taraf biz olduk. Gol bulmak için elimizden geleni yaptık. Ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik” diye konuştu.

“KİMSENİN ŞAMPİYONLUĞU BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Hafta sonunda oynayacakları Karadeniz Gençlikspor karşılaşmasını hükmen 3-0 galibiyet ile kapatacaklarını kaydeden Korkmaz “ Ligin son hafta karşılaşmasında ise deplasmanda lig lideri Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Bu karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp ligi galibiyet ile tamamlamak istiyoruz. Pazartesi günü top başı yapacağız ve deplasman hazırlıklarına başlayacağız. Kimsenin şampiyonluğu bizi ilgilendirmiyor. Bütün maçlara final havasında çıkıyoruz. Ligi de en iyi yerde bitirmek için mücadelemizi ortaya koyacağız” açıklamasında bulundu.

TEKİRDAĞSPOR’U KUTLADI

Hafta sonunda Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta Kocaelispor’u 1-0 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Tekirdağspor’u da kutlayan Korkmaz “ Tekirdağspor’a Pazar gün ki karşılaşmada destek vermek için karşılaşmayı Cumartesi günü oynadık. Kocaelispor’u zorlu karşılaşmanın ardından mağlup ederek taraftarı önünde şampiyonluğu ilan eden Tekirdağspor’u kutluyoruz. Bu şampiyonluğa onlar kadar sevindik ve mutluluklarını paylaştık. İnşallah önümüzdeki sezonda 3.Ligde başarılı bir grafik çizip ikinci lige çıkarlar. Trakya takımlarının başarıları her zaman bizleri mutlu eder.Bu başarılar arkadan gelen takımların önünü açar. İnşallah Çerkezköyspor olarak önümüzdeki sezonlarda bizde aynı mutlulukları yaşamayı temenni ediyoruz. Profesyonel lige çıkmak için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10