Polis Haftası etkinlikleri sürüyor

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve personeli, Polis Haftası kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 8.04.2015 16:58:00 0
Polis Haftası etkinlikleri sürüyor

ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen ziyarete Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları katıldı. Ziyarette Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya’dan dernek hakkında bilgiler alan Emniyet Müdürü Ogan engellilerin her zaman yanlarında olduklarını kaydederek “Yapacağınız her türlü faaliyette yanınızda olmak istiyoruz. Sizleri her zaman sağlıklı birer birey olarak görüyoruz” diye konuştu.

HAFTA HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sakatlar Haftası etkinlikleri hakkında Emniyet Müdürü Murat Ogan’a bilgiler veren Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya da “10 Mayıs Pazar günü askere gidecek olan 16 asker adayımız için asker gecesi düzenleyeceğiz. Pazartesi sabahı ise davul zurna ile 16 Mehmetçiğimizi Çerkezköy Tugay komutanlığına teslim edeceğiz. Salı günü Pera Pastanesi önünden başlayacak ve belediye meydanında sona erecek kortej yürüyüşümüz olacak. Ardından ise dernek binası önünde resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek. Çarşamba ve Perşembe günleri engelleri anlatan programlarımız olacak. Cuma güne derneğimizin Halk Eğitimi Merkezinde konseri olacak. Cumartesi günü ise ÇOSB’de pikniğimiz gerçekleşecek” dedi.

“ÖRNEK DERNEK SEÇİLDİK”

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak Türkiye genelinde 69 şube arasında örnek şube seçildiklerini kaydeden Çetinkaya “15 Nisan’da Antalya’ya gideceğiz. Burada gerçekleşecek programda derneğimizin çalışmalarını anlatacağız. Türkiye’de tek olan engelli binamızı bizlere kazandıran herkese teşekkür ediyorum. Bizler hep beraber olduğumuz sürece hep mutlu oluyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları günün anısına dernek üyelerine çeşitli hediyeler verdi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10