Asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı

100. Yıl Sanayi Sitesi Asfalt Yapımı ve Çevre Düzenlenmesi İnşaatı Temel Atma Töreni yapıldı.

Tekirdağ 9.04.2015 17:04:00 0
Asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı

“HERKES GURUR DUYACAK”

Yeni Sanayi Sitesi Yeni Salon’da yapılan törende konuşan Fen işleri Daire Başkanı Oktay Çolpan, herkesin gurur duyacağı, tüm esnafların rahat edeceği bir site ortaya çıkaracaklarını söyledi. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da Yeni Sanayi Sitesi Asfalt Yapımı ve Çevre düzeni çalışmalarının tüm sanayi esnafına hayırlı olmasını temenni etti.

“ESNAFA HELAL OLSUN”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da göreve geldiği günden bu yana Yeni Sanayi esnafı ile her zaman bir arada olduğunu ifade ederek “Bugün benim görev süremin 1 yılı dolmuş durumda. 1 yıl içerisinde 385 defa Yeni Sanayi Sitesine gelmişim. Yani bazı günler günde 2 defa gelmişim. Yeni Sanayi esnafımızın çektiği sıkıntıları biliyorum. Yeni Sanayi Sitemizin geleceğe dönük altyapısı ile birlikte tüm çevre düzenlemesi ve asfaltını yapmak da bize nasip oldu. 8 Trilyonluk bir yatırım tüm esnafımıza helal hoş olsun” dedi.

“TÜM İLÇELERİMİZE DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM”

Bir şey yapacağı zaman onu 11 ile çarpıp düşündüğünü söyleyen Albayrak “Tüm ilçelerimize düşünmek durumundayız. Çok geniş bir hizmet ağımız var. Şarköy’den Saray’a kadar. 907 Bin nüfusun Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Ama bu nüfusun tamamına hizmet edeceğiz ve seçim kitapçığımızda ne söylediysek hepsini yapacağız. Bu bizim görevimiz. Bunun başarısı Kadir Albayrak’ın değil halkımızın başarısı olacaktır çünkü bizi buraya halkımız getirdi. Ben hiçbir hizmetimizde ve duyurumuzda kendi ismimi kullanmadım. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı ismini yazdım. Yapılanma ve yeni organizasyon zaman aldı. Biz tüm belediye meclis üyelerimizle bir aileyiz. O parti bu parti ayrımı yok. Ben her zaman bunu söylüyorum. Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Devam etmek zorunda. Temiz denize sahip olmak istiyorsak, temiz denize girmek istiyorsak mavi bayrak almak ve huzurlu bir sahilde dolaşmak istiyorsak bu altyapı çalışmalarını yapacağız. Biraz zahmet çekeceğiz ama sonrasında rahata erişeceğiz. Çocuklarımız temiz bir çevreye ve denize sahip olacaklar” dedi.

TEMELİ ATILDI

Arıtma tesisinin temelini de kısa zamanda atmayı planladıklarını söyleyen Albayrak “Bütün partilerin kucaklaştığı, bütün siyasilerin kucaklaştığı bir büyükşehire ihtiyacımız var. Asfalt kapasitemize 600 tondan 3200 tona çıkardık. 24 Trilyonluk iş makinesi aldık. Asfalt sezonumuzu bugün Yeşilsırt Köyü’nden açacağız. Devletim malını kendi namusumuz gibi koruyacağız. Büyükşehir bir fidan. Bu fidanı yaralamadan büyütmek durumundayız.Tekirdağın gözbebeği bir sanayi sitesine kavuşacağız. En az 20-30 sene rahat edecek tüm esnaflarımız. Tüm sanayi sitesi esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Asfalt Yapımı ve Çevre Düzenlenmesi inşaatının temeli atıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10