10 Nisan Polis Günü etkinliklerle kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 170.kuruluş yıldönümü Tekirdağ ve ilçelerinde de etkinliklerle kutlandı.

Tekirdağ 10.04.2015 19:01:00 0
10 Nisan Polis Günü etkinliklerle kutlandı

KOKTEYL DÜZENLENDİ

Tekirdağ’da Valilik önünde düzenlenen çelenk programına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, kamu kurumlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, polisler ve vatandaşlar katıldı. Çelenklerin Anıta sunulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okundu ve mesajlar okundu. Çelenk programının ardından Polisevi’nde kokteyl düzenlenirken, kokteyle Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu da katıldı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Çorlu’da da Atatürk Meydanı’nda düzenlenen kutlama töreninde Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Daha sonra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne iki adet araç tahsis edilmesinden dolayı Çorlu Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün’e plaket takdim etti.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Türk Polis Teşkilatı’nın 170.kuruluş yıldönümü Hayrabolu’da da törenlerle kutlandı. Hükümet Konağı Bahçesinde Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Töreni ile başlayan kutlamalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebriklerin kabulü ile devam etti. Çelenk töreninin ardından Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan tarafından Hayrabolu Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği’nce İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edilen 2 adet araç kurdeleleri kesilerek hizmete sunuldu.

EREĞLİ’DE DE TÖREN DÜZENLENDİ

Teşkilatın 170.kuruluş yıldönümü dolayısıyla Marmaraereğlisi’nde de tören düzenlendi. Meydan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Kaymakam vekili Muhammet Emin Nasır, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Erkan Yasan, Belediye Başkanı İbrahim Uyan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Olcay Tekinay, İlçe Emniyet Müdürü Nezir Özcan ile birlikte üst düzey yöneticiler siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri katıldı. Çelenk sunumu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından törene katılanlara belediye tarafından çiçek dağıtıldı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10