Sedir Cafe Kapaklı'da törenle açıldı

Sedir Cafe Fast Food, Kapaklı'da Cumhuriyet Mahallesi Zengin Caddesi'nde önceki gün saat 15.00'da düzenlenen açılış töreni ile faaliyete geçti.

Kapaklı 12.04.2015 14:16:00 0
Sedir Cafe Kapaklı

ÇOK ZOR BİR İŞİN ALTINA GİRDİNİZ

Sedir Cafe’nin açılış törenine Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Saç, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan ve Kapaklı Ülkü Ocakları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, “Çok zor bir işin altına girdiniz. Allah yardımcınız olsun. Açılışı yapacağımız Sedir Cafe’nin başta Kapaklı olmak üzere tüm bölgeye hayırlar getirmesini temenni ediyor, işletmecilerine de helalinden bol kazançlar diliyorum” dedi.

AÇILIŞ KURDELESİNİ KÜÇÜK NESLİHAN KESTİ

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, konuşmasının ardından Sedir Cafe Fast Food işletmecisi Hikmet Altun’un 5 yaşındaki küçük kızı Neslihan Tuana Altın ile birlikte açılış kurdelesini kesti. Çorba, tost, pilav-döner ve benzeri yiyecekleri en uygun fiyatla tüketiciye sunduklarını kaydeden işletme sahibi Hikmet Altun ise öğrencilere özel indirimlerinin de olduğunu belirtti. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10