Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü imzalandı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) ile Çorlu Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürlüğü (İŞKUR) arasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü" imzalan

Çorlu 13.04.2015 13:27:00 0
Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü imzalandı

27 NİSAN’DA BAŞLAYACAK

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ün makamında, önceki gün gerçekleştirilen imza protokolüne Çorlu İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Durmuş da katıldı. İmza protokolünde açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; “Çorlu İŞKUR  Şube Müdürlüğü ve Odamız işbirliğiyle 27 Nisan - 8 Mayıs 2015 ve 25 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nin tüm girişimci adaylarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Çorlu TSO olarak; bölgenin girişimci adaylarına yönelik çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Sülün “Girişimcilik eğitimiyle başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve istihdamın artırılması amaçlanmaktadır” dedi.

İŞSİZLİKLE MÜCADELE KONUSUNDA ÖNEMLİ

Bu tür eğitimlerin işsizlikle mücadele konusunda önem arz ettiğini söyleyen Çorlu İŞKUR Şube Müdürü Ahmet Durmuş" 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ndeki amacımız kendi işini kurmak isteyen girişimcilere yeni bir kapı açarak, bölgemizdeki işsizliği azaltmak. Verilecek eğitimler ile vasıflı ve nitelikli iş gücü talebini karşılamayı hedefliyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10