"Çerkezköy yeni bir vizyon kazandı"

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, önceki gün Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Kubilay, ilçede yürütülen eğitim faaliyetlerine verdiği

Çerkezköy 13.04.2015 18:12:00 0

YENİ BİR VİZYON KAZANDI

Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, Çerkezköy Kaymakamı olarak göreve başladığı günden bu yana, yüksek öğrenimin gelişiminde ve eğitim faaliyetlerinde Rektör Şimşek’in çok büyük desteklerinin olduğunu belirterek “Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Veliköy’deki yeni binasında 1300 öğrenci ile eğitim öğretime başladı. Çerkezköyümüz Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) ile beraber yeni bir vizyon kazandı” dedi.

REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ’Nİ DE ÖNEMSİYORUZ

Meslek Yüksekokulu’ndan boşalan binaya Halk Eğitimi Merkezi, Halk Kütüphanesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi açılacağını dile getiren Kubilay “Halk Eğitime verdiğimiz önem kadar Rehberlik Araştırma Merkezini de önemsiyoruz. Bunun için daha merkezi bir yerde olmasına özen gösterdik.  ÇEMYO’nun Veliköy’e taşınmasındaki iş ve işleyişin takip edilmesi ve eski binanın bakım ve onarımının ivedilikle tamamlanmasında Rektörümüzün büyük katkıları oldu” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kubilay, Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun fiziki şartları düzgün bir binada eğitim öğretime açılmasında ve ilçedeki eğitim faaliyetlerine verdikleri desteklerden NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e ve ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a teşekkür etti.

FİZİKİ MEKAN SIKINTIMIZ VARDI

1995 yılından beri NKÜ’nün Çerkezköy’deki eski binayı kullandığını anımsatan Rektör Şimşek “Fiziki mekan sıkıntımız vardı. Bu eğitim öğretim yılında Veliköy’deki yeni binasına taşındı. Bu süreçte Kaymakamımızın büyük katkıları oldu. Ben de kendilerine teşekkür ediyorum. Önemli olan kurumlarımızın uyum içerisinde çalışarak birbirlerine destek olmaları. Önümüzdeki süreçte de Çerkezköyümüzde gençlerimizin daha iyi bir eğitim almaları noktasında arzu ettiğimiz noktaya gelmek için çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10