Ordu'dan 'kayıkçı kavgası' benzetmesi

MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Kora

Çerkezköy 15.04.2015 18:23:00 0
Ordu

“YASALARDAN HABERİ YOK”

Dün Fatih Caddesi’nde faaliyet gösteren Acıktım Mantı Kahvaltı Salonu’nda basın açıklaması yapan Ordu “CHP İlçe Başkanı geçmişi eleştirmiyor. AK Parti İlçe Başkanı ise bir yıllık Büyükşehirden çok şey istiyor” dedi. 7 Haziran’da genel seçimlerin yapılacağını anımsatan Ordu “Çerkezköy’deki siyasi parti ilçe başkanları son günlerde yaptıkları açıklamalar ile birbirlerini eleştirdi. Açıklamaları kayıkçı kavgasından öteye gidemedi. Mecliste grubu bulunan partilerin ilçe başkanları belediyede ne gibi işlerin yapılıp yapılmadığı konusunda meclise bir önerge verdiler mi? Yalnız CHP’nin taahhütlerini yerine getirmediğini söylüyorlar” dedi. AK Parti ilçe başkanının doğrudan teminlerin internette yayınlanmamasını eleştirdiğini anımsatan Ordu “İktidar Partisinin ilçe başkanı olarak çıkan yasalardan haberi yok. Ankara’daki temsilcileri bu konuda yasa çıkarmadılar mı, internette verilmesin diye? AK Parti ilçe başkanının bundan haberi yok” dedi.

“CANDAN YÜCEER HALKIN ADAYI”

CHP’de yapılan ön seçimde birinci çıkan Candan Yüceer’in halkın adayı olduğunu söyleyen Mustafa Ordu, MHP ve AK Parti adaylarının ise genel merkezler tarafından belirlendiğini belirtti. AK Parti Çerkezköy İlçe başkanının neden yıllardır çalışmayan trenlerle ilgili açıklama yapmadığını da soran Ordu “Çerkezköy’ün 4’te 3’ü kanser hastası. Neden bunlara değinmiyor” dedi. Bir yılda büyükşehir belediyesinden çok fazla şey beklenemeyeceğini söyleyen Ordu “Çerkezköy’de ilçe başkanlarının yetersiz olduğunu görüyorum. Saray Yolu 5 yıldan bu yana yılan hikayesine döndü. Bundan da kimse söz etmiyor. İlçe  başkanları yaptıkları açıklamalarla sözüm ona partilerine oy kazandırmaya çalışıyorlar ama yanılıyorlar” dedi.

“BİRBİRLERİNDEN DEĞİL, AK PARTİ’DEN OY ALMALARI GEREKİYOR”

CHP’nin AK Parti’den, AK Parti’nin CHP ve MHP’den, MHP’nin de CHP’den oy almak istediğini söyleyen Ordu “MHP ve CHP’nin birbirlerinden değil AK Parti’den oy almaları gerekiyor” dedi. “7 Haziran seçimlerinde seçilemeyeceklere değil seçileceklere oy atılması gerekiyor” diyen Ordu, MHP’nin listesini Bülent Belen’in hazırladığını ve genel merkezin de böyle teveccüh kıldığını ifade ederek, Bülent Belen bu liste dizilişiyle bir milletvekili çıkarırsa kendisini tebrik edeceklerini söyledi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10