Belen: Sembolümüzü istiyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 1.Sıra Milletvekili adayı Bülent Belen dün saat 12.00'da partisinin Kapaklı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. MHP'nin sembolünün 3 hilal oldu

Kapaklı 15.04.2015 18:39:00 0
Belen: Sembolümüzü istiyoruz

“EN AZ ÜÇ MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ”

Ziyarette konuşan Belen, “7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde Tekirdağ’da birinci parti olmak ve Türkiye’de iktidara gelmek için çalışacağız. Türkiye genelinde partimize karşı güzel bir algı oluşuyor. Çoğu kesim bu seçimlerde MHP’nin Tekirdağ’da 2 milletvekili çıkaracağını söylüyor. Biz ise en az 3 milletvekili ile Tekirdağ’ı TBMM’de temsil etmek istiyoruz. Halkımız buna inanıyor. İnanan insanlar hedefine ulaşırlar “dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

MHP’de diğer adayların “Tekirdağ’da 6-0 yapacağız” söylemlerinin anımsatılması üzerine konuşan Belen “Böyle konuşursanız kendinizi güldürürsünüz. Şuanda MHP’nin Tekirdağ’da iki milletvekili çıkartacağı söyleniyor. Biz ise üç milletvekili çıkartmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diye konuştu.

“200’E YAKIN OKULUMUZ VAR”

Tekirdağ’ın birçok sorununun bulunduğunu kaydeden Belen “Tekirdağ’da göç sıkıntısı son dönemlerde yüksek. Geçtiğimiz yıl Tekirdağ’da 200’den fazla okulun depreme dayanıklı olmadığı tespit edildi. Ancak bununla ilgili proje geliştirilmedi. Valiliğe bununla ilgili yazılar gönderildi. Dört okulun güçlendirilmesi plana alındı. Ergene’nin kirliliğini de herkes biliyor. Kısacası ortaya konan hiçbir şey yok. Yapacağız vaatlerinden başka bir çalışma gerçekleştirmediler” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10