Taş Devri Gülerçin'de sahnelendi

Özel Gülerçin Koleji'nde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik sosyal etkinlik kapsamında tiyatro düzenledi.

Çerkezköy 17.04.2015 18:45:00 0
Taş Devri Gülerçin

ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNELENDİ

Efsane çizgi film "Taş Devri" Engin Özer'in yazımı ve yönetmenliğinde tiyatro sahnesinde sergilenmeye devam ediyor. Engin Özer, Müge Oruçkaptan, Ender Hereke, Kübra Doğruer, Uğur Dişiaçık, Neslihan Rayman, Yılmaz Ulutaş, Gönül Şahin’in yer aldığı müzikli çocuk oyunu “Taş Devri” dün saat 14.00’de Gülerçin Koleji öğrencileri için sahnelendi.

“ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR”

Program öncesi konuşma yapan Gülerçin Koleji Anaokul ve İlkokul Müdürü Tuğba Zenginal “Özel Gülerçin Anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz bu ayki sosyal etkinliğimiz zengin ve profesyonel bir oyuncu kadrosuna sahip Taş Devri oyunu oldu. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİ

Ünlü tiyatrocu oyuncu ve Anadolu rock sanatçısı Engin Özer ve ekibinin sahnelediği oyunda günümüzden taş devrine uzay aracıyla geçen bir çocuğun gözünden günümüz dünyasına eleştiriler yapılıyor. Oyunun kahramanı Can, rüyasında Taş Devrine girerek Fred Çakmaktaş, Barnie Moloztaş ve diğer taş devri kahramanları ile tanışıyor. Onlara bugünün dünyasının yaşam tarzından örnekler veren Can, daha sonra yaptığı hatayı anlıyor ve kendisine yasaklanan şeyleri eğlenmek için onlara yaptırdığını anlatıyor. Çocuklar için öğretici dersler veren oyunu öğrenciler büyük beğeni ile izlediler. Tiyatro oyununda TV ekranlarında yayınlandığı dönemlerde Wilma Çakmaktaş’ı seslendiren ünlü oyuncu Müge Oruçkaptan da aynı karakteri oyunda canlandırdı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10