Yüceer, seçim startını Çerkezköy'den verdi

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, seçim çalışmalarının startını Çerkezköy'den verdi. CHP Parti Meclisi Üyeliği görevini yürüten ve 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde de 2. Sı

Çerkezköy 20.04.2015 18:23:00 0
Yüceer, seçim startını Çerkezköy

“SEÇİME HAZIRIZ”

Parti binasında konuşan Yüceer “7 Haziran seçimleri ülkemiz için çok önemli. Artık AK Parti iktidarına dur denilecek” dedi. CHP olarak seçime hazır olduklarını ve seçim startını verdiklerini ifade eden Yüceer “Ben de seçim startını Çerkezköy’den veriyorum” dedi. AK Parti’nin bu güne emeklileri hiçe saydığını savunan Yüceer “Bugüne kadar hiçe saydığı emeklilere 100 lira zam yapacakmış. Ona sormazlar mı 12 yıldan buyana neredeydin diye” şeklinde konuştu.

“BİZ HAYAL ÜRETMİYORUZ”

Emeklilerin başlarının tacı olduğunu ve onları hiçbir zaman mağdur etmeyeceklerini dile getiren Yüceer “CHP olarak biz 2 dini bayramda da emeklilerimize birer maaş ikramiye vereceğiz. Seçim beyannamemizde de var” dedi. Asgari ücretliden vergi kesmeyeceklerini dile getiren Yüceer “Asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız maaşlarını tam alacak” dedi. Atanmayan öğretmenlerin atamasını da yapacaklarını söyleyen Yüceer “Biz hayal üretmiyoruz. Gerçek projeleri hayata geçireceğiz” dedi. Her kesimin sorunlarını çözeceklerini dile getiren Yüceer “Yerel seçimlerde ‘Tekirdağ’da 12-0 yapacağız’ dedik ve yaptık. Çünkü inandık ve inanarak halkımızla birlikte başardık. Bu seçimde de yine halkımızla birlikte Tekirdağ’da 6-0 yapacağız” diye konuştu.

“7 HAZİRAN HESAP SORMA GÜNÜDÜR”

Tekirdağ’ın ekonomik yönden Türkiye’de 9’uncı sırada olmasına rağmen kamu yatırımları bakımından hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Candan Yüceer “Bu kadar güzel ve üretken insanların yaşadığı ilde neden gerekli yatırımların yapılmadığını bu halkımız seçimde iktidara sormayacak mı?” dedi. AK Parti iktidarının yasakları artırdığını ifade eden Yüceer “Hesap sorma zamanı 7 Haziran’dır. 90 yıllık cumhuriyet tarihinde çok şey sattılar” dedi.

İKTİDARA HAZIRIZ

CHP’nin önceki seçimde 12 milyon 500 bin oy aldığını anımsatan Yüceer “Halkımız önceki seçimde bize muhalefet görevi verdi. Ama bu seçimde iktidar görevi verecek. Çünkü her gittiğimiz yerde artık insanlarımız CHP’yi iktidar olarak görmek istediklerini söylüyor” dedi. “Projelerimizle ve  inançlarımızla iktidara hazırız” diyen Yüceer, “77 Milyon için CHP’nin iktidar olmasını istiyoruz. CHP iktidarında herkes için en iyi olan her şey gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

SEL KORKUSU BİTECEK

Parti binasında partililerle bir araya gelen Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da ziyaret etti. Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Akay, mayıs ayı içerisinde başlayacak yeni projeleri de anlattı. Ambardere Baraj Projesi’nin ihalesinin 8 Temmuz’da yapılacağını ifade eden Akay “Barajın yapılmasıyla birlikte sel korkusu da bitecek” dedi. Önümüzdeki günlerde Kızılpınar’da alt ve üst yapı projelerinin tamamlanmasıyla hizmetlerin hızlanacağını ifade eden Akay “Pınarça Deresi’nin 3 kilometresi DSİ tarafından ıslah edildi. Ancak Tekirdağ’ın Büyükşehir yapılanmasıyla birlikte bu derenin ıslah çalışmaları askıya alındı. 2 kilometrelik bölümün ne zaman ıslah edileceği konusu yılan hikayesine döndü. Bunu da Büyükşehir yapma kararında. Seçimlerde verdiğimiz sözleri tutmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

GAZETEMİZİ DE ZİYARET ETTİ

Vahap Akay’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de Akay’ın başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. “CHP iktidarıyla çok daha güzel işler yapacaksınız” diyen  Yüceer her zaman belediyenin yanında olacaklarını ve destek vereceklerimi söyledi. Candan Yüceer partililerle birlikte belediye ziyaretinin ardından Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.  Çerkezköy Haber Gazetesi ve Marmara Haber Gazetesi’nin bölgenin nabzını tuttuğunu söyleyen Yüceer, gazetelere bundan sonraki yayın hayatlarında da başarılar diledi. Tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve tarafsız haber yaptıklarını belirten gazeteci Şaban Kardeş de “Bizim  basın olarak sizlerden isteğimiz bizlerin beklentilerini mecliste dile getirerek sorunlarımızın çözülmesidir” dedi. Basın emekçilerinin zor şartlarda görev yaptığını ifade eden Kardeş, “Bu konuda partili partisiz vekillerin bizlere destek vermesi lazım” dedi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10