Öğrenciler Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Halk Eğitimi Merkezi'nde program düzenlendi.

Çerkezköy 21.04.2015 19:16:00 0
Öğrenciler Kutlu Doğum Haftası

KATILIM YOĞUN OLDU

Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy OSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DUYGULU ANLAR DA YAŞANDI

İmam Hatip Ortaokulu Öğretmenlerinden Şükrü Koç’un konuşması ile başlayan program İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İlahi Korosu’nun ilahiler seslendirmesi ile devam etti. Hilmi Üstündağ ve Rümeysa Demir’in okuduğu Naat ile devam eden programda duygulu anlar da yaşandı.

BEĞENİYLE İZLENDİ

İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ‘Kadına Şiddete Hayır’ temalı oratoryoda Hz. Muhammed (S.A.V.)’in kadına verdiği değeri anlattı. Programda konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Hz. Muhammed (S.A.V.)’in bin 400 yıl önce dünyayı şereflendirdiğini anımsattı. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir araya geldiklerini söyleyen Kubilay “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin dünyaya gelişini coşku ile kutluyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10