Tokuç ailesinin acı günü

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanlarından Halit Tokuç, önceki gün hayatını kaybetti. Çerkezköy'de uzun yıllar sınıf öğretmenliği yapan, emekli olduktan sonra da bir döne

Çerkezköy 23.04.2015 18:41:00 0
Tokuç ailesinin acı günü

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tokuç, öğlen namazına müteakip Hacı Fahri Zümbül Efendi Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bağlık Mahallesi’ndeki Türbedere Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Tokuç’u son yolculuğunda Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, muhtarlar, Çerkezköy Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Halit Tokuç’un görev yaptığı yıllardaki mesai arkadaşları, okul müdürleri, öğretmenler, iş adamları, esnaf, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve çok sayıda vatandaş da yalnız bırakmadı. İki çocuk babası ve iki torun dedesi olan Merhum Halit Tokuç’un cenazesinde taziyeleri çocukları Orçun ve Sencan Tokuç kabul etti.

VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİ

Cenaze namazı sonrası konuşan Halit Tokuç’un mesai arkadaşlarından Çerkezköy Milli Eğitim Eski Şube Müdürlerinden Oktay Becerik, Tokuç’un ‘Ben ölünce cenazemde sen konuş’ vasiyetinde bulunduğunu söyledi. Onun aralarından zamansız ayrılışının kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Becerik “Atatürk sevgisi ile dolu bir insandı. İnsan sevgisi üst düzeyde olan dostluğa kardeşliğe çok önem veren bir kişiydi. Öğrencilerini de vatan, bayrak ve Atatürk sevgisi ile yetiştirdi” dedi. Tokuç’un herkesin örnek aldığı bir eğitimci olduğunu ifade eden Becerik “Emekli olduktan sonra da bu dik duruşundan hiç taviz vermedi. Onun zamansız aramızdan ayrılışı bizler için bir kayıp” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10