Özgül: Milat 7 Haziran'dır

Atatürk Caddesi'nde faaliyet gösteren Özcan Kardeşler Et Döner, AK Parti İlçe Yönetimi ve milletvekili adaylarının ardından cumartesi günü de Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilli adaylarını ve pa

Çerkezköy 25.04.2015 19:29:00 0
Özgül: Milat 7 Haziran

“MHP’NİN YAPACAKLARINI ANLATIYORUZ”

Kahvaltıya MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Hakan Özgül, İsmet Fıçıcı, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Önsel, 7 Haziran’da yapılacak genel seçim sürecinde Tekirdağ Milletvekili adaylarının programları çerçevesinde Çerkezköy’ü ziyaret ettiğini belirtti. Adayların Çerkezköy’de esnaf, kurum ve halkın yoğunlaştığı yerlere ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Önsel “MHP’nin yapacaklarını da vatandaşlarımıza anlatıyoruz. 3 Mayıs Türkçülük gününde yapılacak Milletvekili aday tanıtımı toplantısında Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de seçim beyannamemizi açıklayacak. İnşallah bundan sonra MHP’nin yapacaklarını net şekilde vatandaşlar için paylaşacağız” dedi.

“SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Diğer partilere nazaran çizgisinin bozmayan tek partinin MHP olduğunu kaydeden Önsel “Bizler MHP’nin temsil edilmesi noktasında sizlerle birlikteyiz. 7 Haziran’da MHP tek başına iktidar olacak.  Ülkemize kazandıracağız ve tek başına iktidar olan partinin de yalan söylemeyen Başbakanı olacak.  Ülkemiz güçlü ekonomiye sahip, bütün vatandaşlara eşit ve adaletli hizmet eden bir devlete sahip olacak. Vatandaşlarına dil, din, ırk ayırt etmeden eşit mesafede davranan devlete de sahip olacak. Bugüne kadar komşularımız ile ne kadar sorun yaşadıysak inşallah MHP iktidarı ile bütün komşularımız ile dünyaya entegre olmuş Türkiye Cumhuriyetine sahip olacağız” dedi.

“OYUNA DÜŞMEMEMİZ GEREKİYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinin takip edilmesi gerektiğini kaydeden MHP Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül de, 100 yıl önce Çanakkale savaşlarında vatanı için canını veren şehitlerimizi de rahmetle anarak “Hepsinin mekanları cennet olsun. Onların sayesinde yaşadığımız bu ülkede bize kurşun sıkanlar ile birlikte maalesef yan yana insanlık adı altında beyanatlar veriyoruz. Acaba gerçekten dünyadaki diğer uluslar da bizim gibi mi düşünüyorlar? Kendilerine kurşun sıkanları, vatanını elinden almak isteyenleri bizim gibi mi karşılıyorlar? Yüce Türk milletinin halisane duyguları bir kez daha ortaya çıkıyor. İnşallah yanılmayız, insanlık duygularımız tüm dünyadaki diğer insanlarla aynı duyguları yaşamasına sebep olur. Habur’dan gelenleri bile davul zurna ile karşılayan bir hükümet var. Çanakkale’de ölen insanlar bizim dedelerimiz ve ecdadımızdır. Bu güzel vatanı bizlere teslim ettiler. Uyumamak gerekiyor. Maalesef bizi aldatıyorlar. ‘Cambaza bak cambaza’ deyip alttan ülkemizin temellerini kazıyorlar. Bu oyuna düşmememiz gerekiyor” dedi.

“BİZE İNANIN VE GÜVENİN”

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu da eleştiren Özgül “Sıfır sorun ile meydanlara çıkan eski Dış İşleri Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu sırf sorun ile sürdürdüğü dış politikasını acaba bundan sonra nasıl devam ettirecek? Önümüzdeki günlerde bunu takip edeceğiz. Milat 7 Haziran’dır. Sonra MHP bu düşülen gafleti bitirecek ve büyük Türk ulusunu hak ettiği yere gelmesini sağlayacak. MHP kadroları hazır. Bize inanın ve güvenin. Ülkeyi yönetecek kaliteli kadrolar geliyor. 7 Haziran’da sizlerle birlikte kucaklaşacağız” dedi.

“CANINA TAK ETTİ”

7 Nisan’da açıklanan milletvekili adaylarının ardından saha çalışmalarına başladıklarını kaydeden MHP 5. Sıra Milletvekili Adayı İsmet Fıçıcı da “Tekirdağ’da yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız 7 Haziran seçimlerinin önemine varmışlar ki biz davet etmeden kendileri geliyorlar. Bizimle birlikte savaşta yer alıyorlar. AK Parti’nin 13 yıllık dönemi artık herkesin canına tak etti” dedi.

“KIPIRDAYAMACAK DURUMA GETİRDİLER”

Fıçıcı “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her seçimde ustalık, kalfalık, çıraklığa değindi. Bu dönemde bir şeyden bahsetmeden gizliden sultanlıktan bahsediyor. Her açıklamasında ‘bu dönem dar geliyor’ deyip duruyor. Cumhurbaşkanı açıklamalarında Türkiye’nin uçacağını söylüyor. 12 yıldır siz sürekli uçtuğunu söylüyorsunuz. Ancak 12 yıldır yerimizde sayıyoruz. Ekonomik olarak dışarıdan alınan borç parayı insanların önüne koyuyorlar, insanları borçlandırarak sürekli geçici, refah, lale devri yaşatarak insanları kıpırdayamayacak duruma getirdiler” dedi.

“TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ”

MHP’nin bazı basın organlarında çeşitli koalisyon içinde olacağının konuşulduğunu kaydeden Fıçıcı “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tek hedefi tek başına iktidardır. İktidar olduğu zaman ülkede yaşanan tahribatı onaracak. Daha sonra da ülkeyi dünya ekonomi sıralamasında yukarılara taşıyacak güçlü kadrolara da MHP sahip. Biz eminiz ki bu dönemde Türkiye’nin yükselen ve kazanan partisi MHP olacak” dedi.

“AYNAYA BAKSINLAR GÜLSÜNLER”

Tekirdağ’daki hedeflerinin sorulması üzerine Fıçıcı, Tekirdağ’da 6-0 yapacaklarını iddia etti. Daha önce yaptığı açıklamada “Tekirdağ’da 6-0 yapacağız” iddiasında bulunan Hakan Özgül de “Bu söz bazı kesimlere komik geldi. 2002 senesinde oyu olmayan bir parti Tekirdağ’da yüzde 34 oy alarak 360 vekil  çıkardı. Bunu vatandaşımız normal karşıladı. 46 yıllık tertemiz sicile sahip MHP de 7 Haziran’da 6-0’ı istiyor. Bu ifadeyi komik bulanlar da aynaya baksınlar gülsünler. 6-0 ile MHP iktidar olacak” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10