Taşıyıcılardan anlamlı yardım

Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, önceki gün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek dernek üyelerinden Büşra Tecimen'e akül?

Çerkezköy 27.04.2015 18:49:00 0
Taşıyıcılardan anlamlı yardım

HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İSTEDİK

Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi tarafından karşılanan Arat, “Kooperatif olarak engelli kardeşlerimize yardımcı olmak, biraz da olsa onların hayatını kolaylaştırmak istedik” dedi. Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile yapılan görüşmede bir dernek üyesinin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrendiklerini söyleyen Arat “Akülü tekerlekli sandalyeyi aldık ve bu gün  ihtiyaç sahibi 15 yaşındaki Büşra Tecimen’e teslim ettik” dedi.

HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ

Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Arat, derneğin çalışmaları dolayısıyla Türkiye’ye örnek olduğunu belirtti. Engelli vatandaşların her zaman yanın da olacaklarını söyleyen Arat bu derneğe tüm sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşların sahip çıkarak katkı sağlaması gerektiğini dile getirdi.

İNSANLAR ARTIK DERNEĞE SAHİP ÇIKIYOR

İnsanların artık bu derneğe sahip çıktığını, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da “Büşra Tecimen kızımıza tekerlekli akülü sandalye hediye ederek onun yaşamını kolaylaştıran Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi başkanımız Yılmaz Arat ve Kooperatif Yönetim Kuruluna ve tüm kooperatif üyelerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10