Her bir hedef son hedef değildir

Ergene Belediyesi tarafından, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş olan TEOG sınavına girecek olan öğrencilere yönelik motivasyon söyleşisi düzenlendi.

Ergene 28.04.2015 14:16:00 0
Her bir hedef son hedef değildir

ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet Binası Salonunda gerçekleşen söyleşiye Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Uzman Dr. Yasemin Yulaf ve çok sayıda öğrenci katıldı. Uzman Dr. Yasemin Yulaf, sınav stresini yenme ve motivasyon konuları üzerinde durdu. Sınav  öncesinde yapılması gerekenler, sınav kaygısıyla baş etmenin yolları ve ailenin sınav sürecindeki önemi konularında öğrencileri bilgilendiren Yulaf, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

HER ALANDA SINAV SÜRECİNDEN GEÇECEKLER

Dr. Yasemin Yulaf çocukların hayatının her alanında sınav sürecinden geçeceğine değinerek “TEOG sınavının ardından üniversite süreci için çocuklarımız yeni bir hedefin arkasından yol alarak hayatının her alanında farklı sorunlarla ve sınavlarla karşılaşacaktır. Her Bir Hedef Son Hedef Değildir, asıl önemli olan hedefinizin belli olup bu süreç içerisinde doğru kararlar alıp mutlu olmanızı sağlayacak süreçten başarıyla çıkmaktır” dedi.

PLAKET VERİLDİ

TOEG motivasyon söyleşisinin ardından Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden Grup Son Perdenin şarkılarıyla öğrenciler moral depolarken, programın sonunda Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli tarafından Uzman Dr. Yasemin Yulaf’a ve Grup Son Perde üyelerine teşekkürler plaketi verildi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10