Sakatlar Derneği'nde dansözlü eğlence

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi bünyesinde kısa süre önce kurulan Kadın Kolları, Trakya Gecesi etkinliğine imza attı.

Çerkezköy 28.04.2015 18:00:00 0
Sakatlar Derneği

Dernek binasında düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu gecede gönüllerince eğlenen kadınlar, gecenin finalinde ise dansöz oynattı. Gecede Musti ve Ecevit hem çalıp hem söyleyerek kadınlara unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sürprizi ise dansözler oldu. Kamu yararına çalışan bir dernekte dansöz oynatılması bazı kesimlerin tepkisine neden oldu.

AKŞAM YEMEĞİ İLE BAŞLADI

Trakya Gecesi, dernek bahçesinde düzenlenen akşam yemeği ile başladı. Yemeğin ardından konferans salonuna geçen kadınlar canlı müzik eşliğinde eğlendi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık ve kadın kolları yönetimi davetlilerle yakından ilgilendi. Geceye Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Genel Başkanı Pervin Geyik ve Yönetim Kurulu Üyesi Güldenur Altınparmak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ün eşi Müjgan Karagöz de katıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Katılımın yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Zeynep Alışık, ilerleyen dönemde daha farklı programlar da düzenlemeyi planladıklarını dile getirdi. TSD Kadın Kolları Genel Başkanı Pervin Geyik de “Çerkezköy Kadın Kolları kısa bir süre önce oluşturuldu. Kısa sürede birçok etkinlik yapması nedeniyle kendilerini tebrik ediyorum. Dernek yönetimi nasıl Türkiye’ye örnek oluyorsa, kadın kollarının da örnek olacağına inanıyorum” dedi. Konuşmaların ardından kadınlar gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10