Müzik Sınıfını öğrenciler açtı

Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müzik sınıfı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın katılımı ile açıldı.

Çerkezköy 28.04.2015 18:08:00 0
Müzik Sınıfını öğrenciler açtı

TÖRENLE AÇILDI

Dün saat 14.00’da düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Nair ve İrfan Danışmaz, Okul Müdürü Ercan Erdem ve okul öğretmenleri katıldı.

AÇILIŞI KENDİLERİ YAPTILAR

Müzik sınıfının açılış kurdelesinin öğrenciler tarafından kesilmesinin ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Öğrencilerin spor, müzik ve benzeri aktivitelerde yer alması, gelişimlerine büyük katkı sağlıyor” dedi. Kubilay, müzik sınıfının açılmasında emeği geçen tüm okul yönetimine ve Müzik Sınıfına piyano bağışlayan Aytekin Çakır’a da teşekkür etti.

BU İMKANLARIN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz da “Bizim dönemimizde böyle imkanlar yoktur. Günümüzde imkanlar daha fazla, bu imkanların kıymetini bilmeliyiz” dedi. Çocukların iyi eğitimle sadece ülkemizde değil dünyadaki en iyi mevkilere geleceğini dile getiren Eryılmaz, buna inancının tam olduğunu belirtti. Açılışın ardından müzik öğretmeni Nurcan Sevgi eşliğinde mini bir konser veren öğrenciler beğeni topladı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10