Santrançılar turnuva öncesi Belediyeyi ziyaret etti

Çorum'da 1-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katılacak olan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Belediye Başkan Vekili İsa Ka

30.04.2015 18:01:00 0
Santrançılar turnuva öncesi Belediyeyi ziyaret etti

37 TAKIM KATILACAK

1-6 Mayıs tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katılacaklarını belirten Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Cuma günü sabah saatlerinde Çorum’a hareket edeceğiz. Çocuklar Ligi müsabakalarına 78 takım, Yıldızlar Ligi müsabakalarına ise 37 takım katılacak” açıklamasında bulundu.

DERECE İLE DÖNECEKLER

Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarının Cuma akşamı yapılacak açılış ile başlayacağını ve müsabakaların ise Cumartesi günü start alacağını ifade eden Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Turnuvaya katılacak olan genç satranç ustalarımızın Çorum’da iyi müsabakalar çıkararak, derece ile döneceklerine inancımız tamdır” dedi.

ÖNEMLİ BİR DENEYİM OLACAK

Türkiye Satranç Ligi Çocuklar ve Yıldızlar müsabakalarına 12 yaş altı sporcuların katıldığını fakat Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı’nın yaş ortalamasının 8-9 olduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Bizim oyuncularımız turnuvaya katılan diğer takımlara nazaran yaş olarak daha küçük ama ufuklarını açmaları bakımından önemli bir deneyim olacak” diye konuştu.

İYİ BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ GEÇİRDİK

Turnuvaya katılacak olan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularından iyi dereceler beklediklerini ifade eden Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Bizim oyuncularımıza inancımız ve güvenimiz tam. İnşallah turnuvadan iyi dereceler ile dönecekler. Çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik ve bunu müsabakalarda herkese göstereceğiz” dedi.

ÇERKEZKÖY’ÜN ADINI DUYURACAĞIZ

Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularının yerel ve bölgesel yarışmalarda iyi performanslar ortaya koyduğunu ve önemli başarılara imza attığını ifade eden Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, ”İnşallah aynı başarı ve performansı Çorum’daki müsabakalarda da ortaya koyup, Çerkezköy’ün adını Türkiye’ye duyuracağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VEKİLİ KARAMAN BAŞARILAR DİLEDİ

Çorum’da yapılacak olan ve 6 gün sürecek olan Türkiye Satranç Ligi Çocuklar ve Yıldızlar müsabakalarına katılacak olan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularına başarılar dileyen Belediye Başkan Vekilimiz İsa Karaman ise, “Satrancın genç ustalarının ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam. İnşallah güzel müsabakalar sonucunda iyi dereceler elde ederek, Çerkezköy’e dönerler. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi. Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Küçükler A Takımı’nda Berkay Altay, Baran Gözcü, Bora Irıcı, Eray Varnalı, Batuhan Güngör, Barış Canpolat, Küçükler B Takımı’nda Efsun Yakut, Hilal İçen, Deniz Ulusoy, Hüseyin Efe Gökçe, Yıldızlar Takımı’nda Taha Mert Dönmez, Oktay İleri, Muhammed Fatih Girgin, Yiğit Dilaver, Utku Erünsal yer alıyor. 

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10