Eşkinat Alman ressamları ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi ve Focus Europa Sanat Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 10 + 10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi'ne katılmak üzere TÃ

Süleymanpaşa 1.05.2015 13:39:00 0
Eşkinat Alman ressamları ağırladı

ALMANYA’DA DA SERGİLENECEK

Başkan Eşkinat açıklamalarda bulunurken “Bayreuth kardeş şehrimiz ile düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında iki ülke sanatçıları resim sergisi açacak. 10 Alman ve 10 Türk ressamın eserleri önce ilçemizde ardından da Almanya’da sanatseverler ile buluşacak” dedi.Cumartesi günü açılacak sergiye tüm Tekirdağlıları davet eden Eşkinat; “2 Mayıs cumartesi günü saat 18.00’de açılışını yapacağımız 10+10  Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi 9 Mayıs tarihine kadar Tekira AVM’de açık kalacak. Tüm Tekirdağlıları sergimizi ziyaret etmeye bekliyorum” dedi.

TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Öte yandan 10+10 Uluslararası Süleymanpaşa Resim Sergisi’nde Türkiye’yi M. Cevat Atalay, Raşit Altun, Ercan Ayçiçek, Ayhan Çetin, Burçin Erdi, Hakan Esmer, Erhan Lanpir, Dalila Özbay, Melihat Tüzün, Ceyhun Yaman, Mahpeyker Yönsel, Almanya’yı ise Fritz Föttinger, Barbel Kiessling, Horst Kiessling, Lutz Benno Kracke, Birgit Möller-Klimek, Antanas Obcarskas, Birgit Osten, Udo Rödel, Monika Stock ve Volker Wunderlich’ın temsil edeceği belirtildi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10