Doğanspor haftayı bay geçecek

Tekirdağ 2. Amatör Lig D grubunda 11. Haftada üç karşılaşma oynanacak. Haftaya 22 puanla ikinci sırada giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor haftayı bay geçerken, 6 puanı bulunan Çerkezköy Samsunlular Ya

1.05.2015 18:51:00 0
Doğanspor haftayı bay geçecek

2. Amatör Lig D Grubu’nda hafta sonunda zorlu karşılaşmalar oynanacak.

İKİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Haftaya 22 puanla ikinci sırada giren temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor haftayı bay geçecek. Bir önceki hafta deplasmanda Karaağaç Gençlikspor’a konuk olan temsilcimiz rakibimiz karşısında üç kez mağlup duruma düşmesine rağmen ikinci devre toparlanarak üst üste goller bularak karşılaşmadan da 6-3 galip ayrılmasını bildi. Oynadığı dokuz karşılaşmada yedi galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi alan Çerkezköy Doğanspor ligde ikinci sırada yer alıyor.

YAŞARDOĞUSPOR DEPLASMANDA

Geçtiğimiz haftayı BAY geçerek tamamlayan bir diğer temsilcimiz Samsunlular Yaşar Doğuspor bu hafta deplasmanda Saray temsilcisi Güngörmezspor ile karşılaşacak.Oynadığı sekiz karşılaşmada iki galibiyet ve altı yenilgi alan Çerkezköy Samsunlular Yaşardoğuspor altı puanla altıncı sırada yer alıyor. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

KARAAĞAÇ DERBİSİ VAR

2. Amatör Lig’in 11. Haftasında bir de derbi mücadelesi yaşanacak. Karaağaç Köyüspor ile Karaağaç Gençlikspor’un karşı karşıya geleceği maç yarın saat 14:00’de Kapaklı’da oynanacak. Karaağaçspor ligde oynadığı dokuz karşılaşmada beş galibiyet, iki beraberlik ve iki yenilgi ile 17 puanla üçüncü sırada yer alırken, Karaağaç Gençlikspor ise sekiz karşılaşmada iki galibiyet elde etti. Bir beraberlik ve beş yenilgi alan Karaağaç Gençlikspor topladığı yedi puanla beşinci sırada yer alıyor.

LİDER EVİNDE

Haftaya 24 puanla lider durumda giren Büyükyoncalıspor ise evinde Kapaklı Kartalspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Karaağaçspor’a konuk olan lider Büyükyoncalıspor ecel terleri döktüğü karşılaşmayı 1-0 galip kapatmasını bildi. Saray Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10