Biryol ve Uz ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy'ün köklü ailelerinden Cengiz Biryol'un küçük oğlu Tayfun Biryol, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Mehmet Uz'un kardeşi merhum Zeki Uz'un kızı Pelinsu Uz ile hayatın?

Çerkezköy 3.05.2015 16:20:00 0
Biryol ve Uz ailelerinin düğün mutluluğu

Genç çiftin Lemar Düğün Salonu’nda yapılan düğün törenine yoğun bir katılım oldu. Düğün törenine gelen konukları damadın anne ve babası Hafize-Cengiz Biryol ile gelinin annesi Tülay Uz kapıda karşıladı.

DÜĞÜN TÖRENİNE KATILIM YOĞUN OLDU

Pelinsu Uz ve Tayfun Biryol’un düğününe Çerkezköy’ün tanınmış simalarının yanı sıra her iki ailenin yakın dostları ve akrabaları katıldı. Nikah töreni öncesi takı merasimi gerçekleştirildi. Sonra nikahları kıyılan genç çift Pelinsu –Tayfun Biryol, düğün pastasını alkışlar eşliğinde kesti. İlk danslarını yine alkışlar eşliğinde eden çift canlı müzik eşliğinde genç çift arkadaşları başta olmak üzere akrabaları ve davetlilerle birlikte geç saatlerine kadar eğlendi. Düğün sonunda genç evliler Pelinsu-Tayfun Biryol çiftinin anne ve babaları Tülay Uz, Hafize –Cengiz Biryol,  çocuklarının mürüvvetini görmekten mutlu olduklarını belirterek mutlu günlerinde kendileri yalnız bırakmayan tüm akraba, eş, dost ve davetlilere teşekkür etti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10