Enver Bayram yeniden başkan

Çerkezköy Samsunlular Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı Pazar günü dernek binasında yapıldı.

Çerkezköy 4.05.2015 19:07:00 0
Enver Bayram yeniden başkan

ÇERKEZKÖY’DE BİR GÜÇÜZ

Kongrede saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan dernek başkanı Enver Bayram “Dernek üyelerinin derneğe sahip çıkması gerekiyor” dedi. Çerkezköy’de bir güç olduklarını ve kimsenin kendilerini yok sayamayacağını dile getiren Bayram “Buna da kimsenin hakkı yok. Ancak Dernek üyelerimiz üyesi olduklara derneğe sahip çıkmaları gerekiyor” dedi.  Yönetimin kısa zamanda üye sayısını 900’lere çıkardığını, fakat dışarıda yönetime eleştirilerin sürdüğünü ifade eden Bayram, bir kişinin değil tüm üyelerin menfaatleri doğrultusunda ve yasalar çerçevesinde çalışmalar yaptıklarını belirtti.

KİMSE MENFAATİ İÇİN YÖNETİMDE DEĞİL

Hiç kimsenin menfaat için yönetimde olmadığını dile getiren Bayram “Siyaset ayrı bir iş, dernekçilik ayrı bir iş. Bazıları ‘derneği kullanarak siyasete girdi’ diye düşünüyor. Benim siyasete girmemi çoğunluk istedi. Ben her zaman ne isem bugün de oyum” dedi.  Yönetim olarak derneğe ve üyelere nasıl faydalı oluruz, neler yapabiliriz düşüncesiyle birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını, fakat haksız eleştirilerin kendilerini üzdüğünü söyleyen Bayram “Ben defalarca başkan olmayacağımı belirterek bu işi yapacak yeni arkadaşların çıkmasını istedim. Ama ‘senden başka kimseyi düşünmedik ve düşünmüyoruz’ dediler. O zaman artık haksız eleştiriler yapılmamalı” dedi.

FAALİYET RAPORU GÖRÜŞÜLDÜ

Güngörmezspor’u 7-2 yenen Samsunlular Yaşar Doğuspor takımını ve 3. Lige çıkan Tekirdağspor’u da tebrik eden Enver Bayram “Türkiye PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Samsunspor’un 3 puanını silen Türkiye Futbol Federasyonu’nu da kınıyoruz” dedi. Bayram’ın konuşmasının ardından faaliyet raporu görüşüldü. Kongrede Divan Başkanlığına Çerkezköy Kuzey Kafkas Derneği Başkanı Mahmut Göçmez seçilirken, katip üyeliklere de Beytullah Coşkun ve Dinar Yılmaz seçildi.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Derneğin iki yıllık giderinin toplam 54 bin 510 TL, gelirinin de 59 bin 910 TL olduğu ifade edildi. Ayrıca üye aidatları da oybirliği ile aylık bir TL’den 10 TL’ye çıkarıldı. Seçimlere mevcut başkan Enver Bayram’ın tek listesi ile gidildi. Kongrede kayıtlı 230 üyeden 119’i oy kullandı. Tüm oyları alan Enver Bayram yeniden dernek başkanlığına seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Bayram başkanlığındaki yönetimde Bahri Altunsoy, Mehmet Özden, Murat Bulut, Hayrettin Köroğlu, Mevlüt Balta, Mustafa Ulusoy, Abdullah Coşkun, Nurettin Atmaca, Kenan Topçu ve Ali Oğuz yer aldı.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10