Belediye, gazilerin tören üniformalarını yeniledi

Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi üyesi gazilerin törenlerde kullanmak üzere ihtiyaç duyduğu 25 üniformayı temin etti. Üniformalar Süleymanpaşa Belediye Başkanı E

Süleymanpaşa 5.05.2015 13:12:00 0
Belediye, gazilerin tören üniformalarını yeniledi

DERNEĞE TESLİM ETTİ

28 Kasım 1996 tarih ve 22831 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Gazi Kıyafet önetmeliği esaslarına göre her gazinin üniformaya sahip olamadığını belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı; “Törenlerde gazilerimiz yönetmeliğe uygun üniformaları olmadığı için istenilen düzeyde katılım gösteremiyordu” diyerek belediyeye teşekkür etti.

KALPAK HEDİYE ETTİLER

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da gazilerin toplum için çok önemli ve örnek insanlar olduğunu belirterek “Gazilerimizin törenlerde daha çok yer almasını istiyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Özellikle çocuklarımızın toplumumuzun örnek insanları gazilerimizi daha iyi tanımaları için çalışıyoruz. Bayramlarımızı mümkün olduğu kadar çok kutlamak lazım. Topluma önemli günlerini unutturmamak lazım. Bu yönde gazilerimize de önemli görevler düşüyor” dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı da Başkan Eşkinat’a plaket vererek kalpak hediye etti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10