Yılın şoförü ödüllendirildi

Trafik Haftası dolayısıyla Çorlu'da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama programı; saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile ba

Çorlu 5.05.2015 14:37:00 0
Yılın şoförü ödüllendirildi

HEDİYE VERİLDİ

2015 yılı içerisinde başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personelleri ile yılın şoförüne hediyelerini takdim eden Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç yaptığı konuşmada Çorlu Kaymakamlığı olarak 2015 yılını trafik yılı olarak ilan ettiklerini belirtirken; ülkemizde yaşanan trafik kazalarının en aza indirgenmesi için trafik kültürünün oluşturulması gerektiğini ve bu tür etkinliklerin bu bilincin yerleştirilmesinde etkili olmasını umduğunu ifade etti.

 HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ SUNULDU

Daha sonra Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programda, yarışmalar kapsamında 1. olan şiir okunurken, Atatürk İlkokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi sergiledi.

 PROTOKOL TARAFINDAN TEST EDİLDİ

Kutlama programının sonunda Çorlu Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Jandarma Komutanlığı'nın bilgilendirme amacıyla hazırladıkları trafik güvenliğini anlatan stantlar ziyaret edildi. Ardından alkollü araç kullanmanın zararlarına ve tehlikelerine dikkat çekmek amacıyla, bir uygulama yapıldı. Etkinliğin sonunda emniyet kemeri simülasyon aracı tanıtımı yapılırken ilgili araç, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Emniyet Müdürü Aykut Efe tarafından test edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10