Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurumları ziyaret etti

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplu açılış yapmak için önceki gün Tekirdağ'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Tekirdağ 6.05.2015 15:58:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurumları ziyaret etti

TUGAY KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Tekirdağ’a gelişinde ilk olarak 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek tarafından karşılandı. Ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tuğgeneral Halil Erkek’ten bilgi aldı. Erdoğan, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ziyareti sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Eşi Gülseren Albayrak, Genel Sekreter Murat Yazan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Karaevli, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Mehmet Zeki Gürcün ile CHP İl Başkanı Şeref Çetin ve ilçe belediye başkanları tarafından karşılandı.

HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzalarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan’a Tekirdağ’a özgü çeşitli hediyeler takdim etti. Çorluspor 1947 Kulüp Başkanı Serkan Erçili de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 59 numaralı forma hediye etti.

TEKİRDAĞ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son olarak Tekirdağ Valiliği’ni ziyaret etti. Valilik önünde Vali Enver Salihoğlu ve il protokolü tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tören mangasını selamlamasının ardından Valilik makamına geçti. Valilik Makamında şeref defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vali Enver Salihoğlu’ndan Tekirdağ hakkında bilgi aldı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10