Sponsorlara anlamlı jest

Kapaklıspor, 2014-2015 futbol sezonunda takımlarına maddi manevi destek veren sponsorlara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

7.05.2015 18:06:00 0
Sponsorlara anlamlı jest

HASAN DÜKANLI’YI ZİYARET ETTİLER

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Dilsiz ve takım kaptanı Ercan Yılmaz ile birlikte, sponsorlara teşekkür ziyaretinde bulundu. Kapaklıspor yönetimi ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı’yı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “Hasan kardeşimiz, yıllarca Kapaklıspor formasını terletti. Takıma kaptanlık yaptı. Her zaman da maddi manevi kulübümüzün yanında oldu. Bu nedenle ilk ziyareti kendisine yapmak istedik” diye konuştu.

“HER ZAMAN GURUR DUYDUM”

Ziyaretten ötürü kulüp yönetimine teşekkür eden Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, “Kapaklıspor camiasının bir ferdi olmaktan her zaman gurur duydum. Elimden geldiğince kulübümüze destek olmaya çalıştım. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da gücümüz yettiğince kulübümüze maddi manevi destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

“ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”

2014-2015 futbol sezonunun istedikleri şekilde sona erdiğini belirten Kulüp Başkanı Adem Yavaş, “Bizim önceliğimiz bu sezon ligde kalmaktı. Bunu başardık. Altyapıda çok büyük başarılara imza attık. A Takıma 3 genç oyuncu kazandırdık. Bizim için asıl başarı budur. Önümüzdeki 2-3 sene içinde bırakın Süper Amatör Lig’i, Bölgesel Amatör Lig’i sallayacak oyuncularımız yetişiyor” dedi. Kapaklıspor Kulübü Başkanı Adem Yavaş, Yönetim Kurulu Üyesi Seçkin Dilsiz ve takım kaptanı Ercan Yılmaz ile birlikte daha sonra kulübe destek veren diğer sponsorlara da ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde sponsorlara birer adet teşekkür plaketi, birer adet de Kapaklıspor’un efsane kadrosunun resmi hediye edildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10