Belediye 9 branşta yaz okulu açıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye olarak çocuklar için yaz tatilinde 9 farklı branşta ücretsiz Yaz Spor Okulu açacaklarını belirterek "Haziran ayının son haftası başlayacak olan kursa ka

Çerkezköy 8.05.2015 17:51:00 0
Belediye 9 branşta yaz okulu açıyor

2 DÖNEMDEN OLUŞACAK

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ücretsiz Yaz Spor Okulu’nun toplamda 9 farklı branşta açılacağını ifade eden Akay “İki dönemden oluşacak olan 7 Mayıs Perşembe günü başlayan Yaz Spor Okulu’nun 5 Haziran Cuma günü sona erecek. Futbol, Basketbol, Voleybol, Badminton, Yüzme, Masa Tenisi, Folklör, Step-aerobik ve İngilizce kurslarından oluşacak olan Yaz Spor Okulu’nun birinci dönem eğitimleri 22 Haziran-31 Temmuz, ikinci dönemi ise 1 Ağustos ile 4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 7-14 yaş arası çocukları kapsayan ücretsiz Yaz Spor Okulu’na başvurmak isteyenler Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na müracaat ederek kayıt yaptırabilecekler” dedi.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Akay, çocukların gelişimi, eğitimi ve sağlığı için spora büyük önem verilmesi gerektiğini belirterek “Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsemeliyiz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz, bu ülkenin geleceği onlara emanet. Çerkezköy Belediyesi olarak onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Çocuklarımız için yaz dönemlerinde kendilerini fiziksel, sosyal ve kültürel anlamda geliştirmeleri için ücretsiz olarak Yaz Spor Okulu açıyoruz” dedi.

SERVİS KALDIRILACAK

Yaz Spor Okulu’na katılmak isteyen tüm çocukların Çerkezköy Belediyesi Halk Masası’na başvuru yapabileceğini dile getiren Akay, “Çocuklarımız açmış olduğumuz bu kurslarla yaz tatilinde doya doya eğlenecekleri gibi eksik oldukları konulara yoğunlaşarak o açıkları kapatma imkanı bulabilecekler. Tüm öğrencilerimizi açtığımız Yaz Spor Okulu’ndan en iyi şekilde yararlanmaya davet ediyorum. Her öğrencinin sadece bir branş seçebileceği kursa başvuru için veli izin belgesi, öğrencisin sağlık durumuyla ilgili taahhütname, nüfus cüzdan fotokopisi, iki adet fotoğraf ve ikametgah belgesiyle müracaat etmesi gerekiyor. Alanında uzman eğitimciler tarafından eğitim verilecek olan Yaz Spor Okulu’nun Basketbol, Voleybol, Badminton, Masa Tenisi, Folklor, Step Aerobik eğitimleri Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda, Yüzme Kursu’nun eğitimleri ise Özel Gülerçin Koleji ve Çerkezköy Pasha Otel’in kapalı yüzme havuzunda, Futbol eğitimleri ise Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda verilecek. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklara Çerkezköy Belediyesi tarafından kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek” dedi. 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10