Tarımsal Yatırımcı Danışma Ofisi çalışmalarını hızlandırdı

Tarımsal Yatırımcı Danışma Ofisi çalışma toplantısı Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca başkanlığında yapıldı.

Tekirdağ 10.05.2015 16:05:00 0
Tarımsal Yatırımcı Danışma Ofisi çalışmalarını hızlandırdı

AMAÇ YATIRIM YAPMALARINI SAĞLAMAK

Toplantıda konuşan Sarıkoca, “İl Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Proje Ofisinin amacı; İlimiz Tarımsal üretimine katma değer katan projelerin, İlk kuruluş aşamasındaki fizibilite çalışmaları, Mevcut Tesislerin Rehabilitasyon çalışmaları, kamusal yarar getireceği düşünülen bitkisel, hayvansal, su ürünleri ve kırsal kalkınma konularında yeni proje teklifleri hazırlamak ve fizibilite çalışmaları yaparak ilimiz tarımına yatırım yapmak isteyen il içinden ve il dışından gelecek yatırımcıları doğru bilgilendirilerek yatırım yapmalarını sağlamaktır” dedi.

FİZİBİLİTE DURUMLARI İNCELENDİ

2 ay gibi çok kısa sürede İl Müdürlüğü personeli 9 konu uzmanı tarafından hazırlanan 18 adet Tarımsal Proje analiz edilerek, fizibilite durumlarının incelendiği, Tekirdağ’ın tarımsal üretimine katma değer katabilecek projelerin belirlendiği ifade edildi. Proje Ofisinin fizibilite çalışmalarının İlçe Müdürlükleri’nde görev yapan personelle de paylaşılacağı, il genelinde tarımsal yatırım yapmak isteyen yatırımcılarla birebir görüşme yapılacağı ifade edildi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10