Yurdakul, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nı kutladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi İş Güvenlik Kurul Başkanı Ali İhsan Uslu ile birlikte belediyeye ait atölyede personelleri ziyaret etti.

Malkara 10.05.2015 16:19:00 0
Yurdakul, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası

PERSONELİ ZİYARET ETTİ

Ziyarette İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Personeli İş Güvenliği Uzmanı Makine Mühendisi İbrahim Suat Usta ve Elektrik Birimi personeli Elektrik Elektronik Mühendisi Şafak Barış Bostan da yer aldı. Personelin İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'nı kutlayan Yurdakul “Gerekli önlemleri sizlerle birlikte koordineli olarak almaya ve İş sağlığı ve güvenliği çalışmalarına devam edeceğiz. Devam eden bazı sıkıntıları kısa zamanda hep beraber aşacağız” dedi.

KORUYUCU DONANIM TEMİNİ DEVAM EDECEK

Malkara Belediyesi'nde çalışan saha personellerine yapılan işin niteliğine göre 5 adet elektrikçi bareti, 47 adet darbe emicili şapka, 52 çift nitril eldiven, 4 adet paraşüt tipi emniyet kemeri, 2 çift derili kumaş eldiven,81 adet ventili toz maskesi ve 5 adet filtreli gaz maskesi alımlarının tamamlandığını ifade eden Yurdakul, “Kişisel koruyucu donanım temini iş kollarının çeşitliliğine göre devam edecek” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10