Belediye galibiyet ile başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda D Grubu'nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı ilk maçında karşılaştığı Çerkezk

10.05.2015 18:28:00 0
Belediye galibiyet ile başladı

VAHAP AKAY DA YER ALDI

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı ilk sete konsantre olmakta güçlük çekerken, karşılaşmanın ilk dakikalarında Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu hücumda iyi oynayarak arka arkaya sayılar buldu. File üstünden rahat sayılar bularak farkı açan Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Voleybol Takımı setin sonlarına doğru Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı’nın savunmaları karşısında sayı bulmakta zorlandı. İlk setin sonlarına yaklaşırken Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı özellikle servisten ve file üstünden bulduğu sayılarla farkı kapattı ve öne geçti. Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı setin sonunda arka arkaya almış olduğu 3 sayıyla ilk seti 25-22 önde tamamlamasını bildi.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 2-0 GALİP AYRILDI 

İlk seti önde tamamlamayı başaran Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı ikinci sete daha organize başlayarak bulmuş olduğu peş peşe sayılarla ilk ve ikinci teknik molaya önde girdi. Farkın açılmasıyla rakibi karşısında oyundan düşen Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu Voleybol Takımı sayı bulmakta zorlanırken, bunu iyi değerlendiren Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı 20’li sayılara da önde girerek seti 25-16, maçı ise 2-0 aldı. Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı turnuvada çıkmış olduğu ilk maçında rakibini 2-0 mağlup ederek karşılaşmada sevinen taraf oldu. 

İKİ MAÇ OYNANDI 

Günün bir diğer karşılaşması ise D Grubu’nda mücadele eden Fevzipaşa İlkokulu Voleybol Takımı ile Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı oldu. Saat 20:00’da karşı karşıya gelen takımlar setin birinci ve ikinci teknik molalarına karşılıklı buldukları sayılarla girdi. Servislerden ve çıktığı hücumlardan boş dönmeyen Fevzipaşa İlkokulu Voleybol Takımı ilk setin sonlarına doğru bulmuş olduğu sayılarla seti 25-18 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci setinde Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı rakibi karşısında hata yapmazken bu kararlılığını set sonuna kadar sürdürdü. Setin ikinci teknik molasından sonra rakibinin hatalarını da değerlendiren Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı ikinci seti 25-20 aldı. 

ÖZEL İDARE FEVZİPAŞA’YA DİRENEMEDİ 

Çok çetin bir mücadeleyi sahne olan üçüncü setin ilk teknik molasından sonra her iki takımda hızlı başladı. Bulmuş olduğu sayılarla setin ikinci teknik molasına önde giren Fevzipaşa İlk Okulu Voleybol Takımı rakibinin hatalarını ararken, Çerkezköy Özel İdare İlkokulu ise rakibi ile aradaki sayı farkını kapatmak için mücadele etti. Setin yirmili sayılarına önde giren Fevzipaşa İlkokulu Voleybol Takımı file üstünden bulduğu sayılarla seti 25-21 alarak karşılamadan 2-1 galip ayrıldı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10