Şentop: Seçim sandıkta kazanılır

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından sandık başkanları yönelik eğitim ve istişare toplantısı düzenlendi.

Çerkezköy 10.05.2015 18:44:00 0
Şentop: Seçim sandıkta kazanılır

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA KATILDI

Saat 16.30’da Koray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yel, 2.Sıra Milletvekili Adayı Dt.Ayşe Doğan, 6. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, partililer ile sandık başkanları katıldı.

“YÜZÜMÜZ AK ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe toplantıda yaptığı konuşmada “Sandık görevlileri eğitim çalışması vardı. Teşkilat olarak seçime tüm hızıyla çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. 7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı. İlçemize gelen vekil adaylarımız ile ev ev, sokak sokak dolaşıyoruz” dedi. AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay da “Bugün tüm annelerimizin gününü kutluyorum. İnşallah seçimlerden yüzümüz ak çıkacağız” dedi.

“SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM”

Sandık görevlileri toplantılarının çok önemli olduğunu kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop ise “Seçim sandıkta kazanılır. Yapmış olduğunuz çalışmaların semeresini ve meyvesini seçim günü toplayacağız. Onları muhafaza edip kayıt edip kamuoyuna açıklayacağız. Bütün bu çalışmaları biz 7 Haziran’da sandıkta doğru şekilde muhafaza edemezsek o zaman bütün çalışmalar heba olur gider” diye konuştu.

“PARTİNİN YÜKÜNÜ TAŞIYACAKLAR”

Bir oyla seçim kazandıkları, bir oyla da seçim kaybettiklerini kaydeden Şentop “Sinop’ta bir oy ile seçimi kazandık. Çerkezköy’de 230 sandığımız bulunuyor. Sandıklarda bir oyun kıymeti vardır. 24 milyon oy birer birer sandığa gidiyor. Seçim günü Genel başkanımız dahil kimse çalışamayacak. 6 Haziran saat 18.00’da seçim yasakları başlayacak. Türkiye genelindeki 800 bin sandık görevlisi partinin yükünü o gün taşıyacak. Büyük bir titizlikle ve bilgiye dayanarak arkadaşlarımız görev yapması gerekiyor. Oyları saydıktan sonra yazması da çok önemlidir” dedi.

“DİKKAT EDELİM”

Seçimlerde diğer partiler ile özellikle paralel yapının seçim ile ilgili manipülasyon yapma ihtimali olduğunu kaydeden Şentop “Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada seçimlerde sandıkta hile yapacağımızı söylemiş. CHP oyunu artırmak için her türlü sahtekarlığı yapıyor. Gerçekten iftira ile bu iş olmaz. Bütün bunlar bir takım hileler ile çalışmalar yapıyorlar. Burada bize kabahati atarak kendisi sıkıntılarını bize atıyorlar. Sandıklarda paralel yapının hile, sahtekarlık yapabileceğini bilelim. Dikkatle onlara fırsat vermeden kanunun bize verdiği yetkileri sonuna kadar kullanarak uygulayalım ve uygulatalım” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10