Temizlik seferberliği başlatıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1-7 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelince başlatılan Temiz Çevrem kampanyasına Ergene Belediyesi de destek verdi.

Ergene 11.05.2015 14:57:00 0
Temizlik seferberliği başlatıldı

BELEDİYE ‘TEMİZ ÇEVREM PROJESİNE’ DESTEK VERDİ

Ergene Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Sağlık Mahallesi mevkiindeki dere yanında temizlik seferberliği başladı. Kampanya kapsamında ülke çapında park ve bahçe gibi ortak kullanım alanlarında belediyelerin rutin faaliyetleri haricinde halkında desteğiyle temizlik seferberliğinin çalışmaları başlatıldı. ‘Temiz Çevrem’ projesi kapsamında Sağlık Mahallesi’nde başlatılan temizlik seferberliğine Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, Ergene Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Nihal İşbilen ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra belediye temizlik işleri müdürlüğü personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BU TÜR PROJELER ÖNEMLİ

Belediye Başkan Yardımcısı Menderes Yıldız, daha yaşanabilir Ergene’nin oluşmasında bu tür projelerin önemli olduğunu ifade ederek “İlçemizin bu anlamlı projelerle birlikte daha yaşanabilir ilçe konumuna geleceğine inanıyorum. Toplumsal anlamda temiz çevrenin önemli olduğu bilincini vatandaşlar arasında yaygınlaştırılması adına bu tür projelerin devam etmesini diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10