Yoleri ve Kaya ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınan simalarından Kenan Yoleri önceki gün Dekor Düğün Saray'ında yapılan düğün ile hayatını Ezel Kaya ile birleştirdi. Düğüne katılan CHP Tekirdağ Milletve

Çerkezköy 11.05.2015 17:23:00 0
Yoleri ve Kaya ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

Damat Kenan Yoleri’nin anne ve babası Şahhanım-Mehmet Yoleri ile gelinin anne ve babası Özgül-Binali Kaya çocuklarının düğün törenine gelen davetlileri salon girişinde karşıladı. Davetlilerle yakından ilgilenen Yoleri ve Kaya aileleri, çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ

Alkışlar eşliğinde salona gelen Ezel- Kenan Yoleri çifti ilk danslarını yaptıktan sonra düğün pastasını birlikte keserek birbirlerine ikram etti. Ardından gerçekleşen takı merasimi sonunda canlı müzik eşliğinde genç çift Ezel-Kenan Yoleri arkadaşları, yakınları ve davetlilerle canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

YÜCEER VE AKAY DA KATILDI

Dekor Düğün Salonu’nda önceki gün 13.00-17.00 saatleri arası yapılan düğün töreni ile dünya evine giren Ezel-Kenan Yoleri çifti bu mutlu günlerinde CHP Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Belediye Meclisi üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve kadın kolları üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçe gençlik kolları üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Dr. Nurtekin Erol, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, Yoleri ve Kaya ailelerinin akrabaları ile çok sayıda davetli de yalnız bırakmadı.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10