Sakatlar Haftası etkinlikleri yürüyüşle başladı

Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan Sakatlar haftası etkinlikleri dün düzenlenen yürüyüşle başladı.

Çerkezköy 11.05.2015 17:42:00 0
Sakatlar Haftası etkinlikleri yürüyüşle başladı

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

Dün saat 12.30’da Pera Pastanesi önünde başlayıp Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren yürüyüşe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Kültür Hizmetleri Müdürü Atilla Can, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abdullah Nair, Müjgan-Serkan Karagöz Özel uygulama Eğitim Merkezi’ni yaptıran hayırsever çift Müjgan-Serkan Karagöz, Okul Müdürleri, Çerkezköy Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Cemal Sabırlı, Çerkezköy Müjgan-Serkan Karagöz özel Uygulama Eğitim Merkezi öğrencileri, veliler, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve vatandaşlar katıldı.

KERMES AÇILDI

Yürüyüşün ardından Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından belediye önünde kermes açıldı. Kermesin açılışını yapan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “Bu güzel ve anlamlı kermesin açılışına katkı sağlayan ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.

3 GÜN AÇIK KALACAK

Açılışın ardından katılımcılar kermesi gezerken, Trabzonspor taraftarı olan Hüseyin Erdoğan da öğrencilerin el emeği göz nuru ile tahta üzerine yaptıkları Trabzonspor logosu taşıyan bir taraftar bayrağı satın aldı. Poğaça, sarma, içli köfte, çiğköfte ve çeşitli tatlıların yanı sıra öğrencilerin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları el işleri, tahta üzerine oyma Atatürk posterleri, İstanbul sülietleri, peçetelik, servis tepsileri ve daha bir çok ürünün satışa sunulduğu kermes 3 gün açık kalacak.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10