CHP'liler şehit annesini unutmadı

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, partililerle birlikte Anneler Günü dolayısıyla Bingöl Yayladere'de 1999 yılında şehit olan P.Er Mustafa Baykuş'un baba ocağını ziyaret etti.

Çerkezköy 11.05.2015 17:44:00 0
CHP

“ONLAR OLMASAYDI BİZ DE OLMAZDIK”

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 2.Sıra Milletvekili Adayı  Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Yargılan ve CHP Gençlik Kolları üyeleri şehit ailesi ile görüştü. Ziyarette konuşan Yüceer “Mustafa Baykuş kardeşimiz nur içinde yatsın. Sizlere destek olmak ve biraz olsun acımızı azaltmak amacıyla ziyaret gerçekleştirmek istedik. Şehidimizin anne babası bizim de anne babamızdır. Bu ülke şehitlerimiz sayesinde yüceliyor. Onlar olmasaydı bizler de olamazdık" dedi.

TABLO HEDİYE ETTİLER

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve üyeler şehit ailesine, ressam İbrahim Ünlü tarafından yapılan şehidin kara kalem çalışmasını hediye etti. Altınel “Bütün şehitlerimizin anneleri bizim annelerimizdir. Bugün bu özel günde Mustafa Baykuş kardeşimizin annesini de ziyaret etmek istedik. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz, her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10