"Darbelerin en büyük mağduru CHP oldu"

Ziyaret ve seçim çalışmaları kapsamında Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, darbelerin her zaman en büyük mağdurunun Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirterek, "7. Cumhu

Tekirdağ 12.05.2015 15:26:00 0

TAVRIMIZI GÖSTERDİK

Cumhuriyet Halk Partisi’nin her zaman demokratik düzenden yana olduğunu ifade eden Öztrak “Darbelere karşı çıktı. Darbelerin her zaman en büyük mağdur Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Bu çerçevede yapılacak olan devlet törenine de Cumhuriyet Halk Partisi olarak katılmayacağımızı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı. Bu bizim tavrımızdır. Darbe yapan bir general, darbe ile iktidarı, milli iradeyi ele geçiren bir kişidir. Parti olarak cenaze törenine katılmama kararı aldık. Bu bizim darbeler karşısındaki tavrımızı gösterir” dedi.

TEKİRDAĞ TSO’YU ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli,  CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin ve partililerle birlikte odayı ziyaret eden Öztrak, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılandı.

TEKİRDAĞ KABUL DEĞİŞTİRİYOR

Ziyarette konuşan Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Özden, “Tekirdağ’ımız kabuk değiştiriyor. Şehrimiz artık büyükşehir statüsü kazandı. Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor” dedi.

HIZLI BİR DEĞİŞİM SÜRECİNDE

Tekirdağ ve Türkiye’nin hızlı bir değişim süreci içerisinde olduğunu belirten Özden “Şehrimizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek önemli bir kitlenin yani iş dünyasının önünün açılması, sorun ve sorunların çözümü noktasında adaylardan üyelerimize pozitif bakış göstermelerini talep ediyoruz. Sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10