Hattat Traktör'de öneri ödülleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Hattat Traktör fabrikası düzenlediği programda öneri ödüllerini verdi.

Çerkezköy 12.05.2015 18:53:00 0
Hattat Traktör

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Dün saat 10.00’da gerçekleştirilen programa Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat, Hattat Traktör Genel Müdürü Durşen Erdoğan, Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, Hema Yönetim Kurulu üyesi İzzet Kalaycı, Türk İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, yöneticiler ile personeller katıldı.

“HİÇBİR RAKİBİMİZDE BÖYLE TESİS YOK”

Hattat Traktör Genel Müdürü Durşen Erdoğan, 2015 yılı öneri ödül törenini gerçekleştirdiklerini kaydetti. Çalışanların verdiği önerilerle alın teri ve emekleri ile bu firmayı hak ettiği yükseklere taşıyacaklarını kaydeden Erdoğan “Fabrika olarak sekiz ay öncesine göre daha iyi yerlerdeyiz. Yıl sonunda fabrikamız hak ettiği yere gelecektir. Böyle bir tesis ve imkanlar hiçbir rakibimizde yok. Şirketimizi ciro ve karlara hep birlikte taşıyacağız. Bu başarının karşılığını hep birlikte alacağız” diye konuştu.

“KUVVETLE PİYASAYA GİRECEĞİZ”

Hattat Traktör’ün istenilen yerde olmadığını kaydeden Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat da “Pazar payımız geçtiğimiz yıl yüzde 3’ün altında kaldı. Buradaki çalışanlarımız özverili bir şekilde çalışıyor. Ben hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ikinci yarıda elimizden gelen kuvvetle piyasaya gireceğiz. Eminim hem distribütörlerimiz, arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaklardır” dedi.

“ÖNERİ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLEYECEĞİZ”

Değerli fikirler üreten herkese teşekkür eden Hattat “Sizlerin fikirleri olmazsa bir yerlere varamayız. İşi yapan işi en iyi bilendir. Hepinizin katkılarına ihtiyacımız var. Özverili çalışmalardan ve değerli fikirlerden dolayı herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlerin çok daha fazla öneri ve fikir bekleyeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından öneri ödülleri verildi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10