Fransız heyet, Trakya'nın bağlarını tanıyacak

Normandiye Bölgesi Şarap Tadımcıları Derneği Başkanı Christian Pellenec, Başkan Yardımcısı Manuel Chanavaz, Sekreter Sonia Leroy ve dernek üyeleri, heyet İstanbul ziyaretlerinin ardından Trakya bağ rotası

Tekirdağ 13.05.2015 15:00:00 0
Fransız heyet, Trakya

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Eşi Gülseren Albayrak ile birlikte Fransa'nın Normandiya Bölgesi'nden gelen heyetle Ramada Otel'de düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemeğe Fransa Normandiye Bölgesi Şarap Tadımcıları Derneği Başkanı Christian Pellenec, Başkan Yardımcısı Manuel Chanavaz, Sekreter Sonia Leroy ve dernek üyelerinin yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan da katıldı.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

45 yılı aşkın süredir Normandiya'da faaliyet gösteren derneğin, Portekiz, İtalya, İskoçya, Arnavutluk, Güney Afrika Cumhuriyeti, Amerika ve Almanya'ya yaptığı ziyaretlerden sonra Derneğin Üyesi Çağlayan Nehir Özkul'un hazırladığı Türkiye ziyareti ile Trakya bağlarını ve Tekirdağ'ı tanıyacağı belirtildi. Heyetle yemekte bir araya gelen Albayrak, Trakya bağ rotasını yapacak olan dernek üyeleri ile Tarımsal Hizmetler Dairesi’nin işbirliği içinde olacağını belirtti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10