ÇTSO'da 1. Dönem Eğitimleri sona erdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 11 Mart'ta başlatılan 2015 yılı 1.Dönem Eğitim programı önceki gün düzenlenen 'Liderlik' Eğitimi ile tamamlandı. 3 aylık süreçte dÃ

Çerkezköy 14.05.2015 18:03:00 0
ÇTSO

11 MART’TA BAŞLADI

1.Dönem Eğitim Programının 11 Mart’ta başladığını anımsatan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Düzenlenen 10 ayrı eğitimde ‘Etkin iletişim 5N 1K, Pazarlama Yönetimi, Beden Dili, Etkin Zaman Yönetimi, Çatışma Çözme Olumsuz Duygular ve Zor İnsanlarla Başa Çıkma, Aile Şirketlerin Strateji ve Devamlılık, Ekip Oluşturma ve Geliştirme, Etkili Problem Çözme ve Karar Verme, Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi ile Liderlik konuları işlendi. Eğitimler Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Zeki Yüksekbilgili, Serkan Usta, Gülbeniz Akduman tarafından verildi” dedi.

VERİMLİ GEÇTİ

Kozuva, 1.Dönem Eğitim Programı’nın oldukça verimli geçtiğini ifade etti. ÇTSO olarak gerek teknik konuları gerekse kişisel gelişim konularını içeren eğitimlere ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Kozuva “Üyelerimiz birinci dönem eğitimlerine büyük ilgi gösterdi. Üyelerimize ve katılmak isteyen herkese açık olan eğitimlerin iş hayatına ve sosyal hayata büyük katkı sağladığına inanıyorum” dedi. Üyelerin 2.Dönem Eğitimlerine de aynı ilgiyi göstermesini arzuladıklarını söyleyen Kozuva, eğitimlerin aynı kalitede devam edeceğini ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10