Kültür Gezileri başladı

Hayrabolu Belediyesi tarafından kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında başlatılan kültür gezileri programının ilki önceki gün Çanakkale'ye düzenlendi.

Hayrabolu 15.05.2015 16:23:00 0
Kültür Gezileri başladı

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, kültür gezilerine halkın yoğun ilgisi olduğunu ve bu ilgilinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “İlk gezimizde bugün 2 otobüsümüzü Çanakkale’ye uğurluyoruz. Şu anda bizler gibi yola çıkacak vatandaşlarımızın da heyecanlı olduğunu görüyoruz. Çünkü tarihimizi görmek, öğrenmek geçmişte insanlarımızın neler yaşadığını, bu ülkenin nasıl kazanıldığını, bu hale hangi şartlarda geldiğimizi görmek insanlarımızı heyecanlandırıyor. Geziye katılanlardan oradaki hem milli hem de manevi ruhu hissetmelerini dilerim. Ben yola çıkacak vatandaşlarımıza iyi yolculuklar diliyorum” dedi.

GEZİLER ÜCRETSİZ

Gezilerin ücretsiz olduğunu ifade eden Altayoğlu “Çanakkale’ye giden vatandaşlarımız profesyonel rehberler eşliğinde Seddülbahir savaş galerisi, 57. Alay Şehitliği, Alçı Tepe köyü, Conkbayırı, Sargı Yeri Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş abidesi, Şahin Dere Şehitliği, Seyit Onbaşı Heykeli ve Tabyaları, Namazgâh Tabyası, Kilit Bahir Tabyası ve Nusret Mayın gemisi gibi birçok yeri görme fırsatı bulacak” diye konuştu.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10