Planlanan yatırımlar masaya yatırıldı

Ergene-1 Organize Sanayi Bölgesi olarak kuruluşundan günümüze kadar yapılan ve bundan sonrası için planlanan yatırımlar ile ilgili Ergene-1 Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü seminer salonunda toplantı dü

Ergene 15.05.2015 16:33:00 0
Planlanan yatırımlar masaya yatırıldı

TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene-1 OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuh Nuhoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Ünal, Cahit Ecesoy, Yılmaz Köksal, Tekirdağ Ergene Derin Deniz Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan, OSB Hukuk Müşaviri Emrah Tunca, OSB Proje Müellifi Mustafa Aydoğdu ve Ergene-1 OSB’deki sanayiciler ile boş parsel malikleri katıldı.

PARSEL SAHİPLERİNİN SORULARINI YANITLADILAR

Ergene1 OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın açılış konuşması ve yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından Tekirdağ Ergene Derin Deniz Deşarj A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Ceyhan Deşarj Projesi ile ilgili bilgi verdi. TEKSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu’nun TEKSANDER’in kuruluş amacı ile ilgili bilgi vermesinin ardından Ergene-1 OSB Proje Müellifi Mustafa Aydoğdu ve Ergene-1 OSB Hukuk Müşaviri Emrah Tunca parsel sahiplerinin sorularını yanıtladı.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10