"Her kesimi kucaklayan bir partiyiz"

Seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları Aynur Çalım ve Bahadır Berk, Çerkezköy'e geldi.

Çerkezköy 15.05.2015 17:47:00 0

ANKARA’DAN YÖNETECEĞİZ

Vatan Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Onur Akman ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret eden ve Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Aynur Çalım ve Bahadır Berk, “Vatan Partisi olarak halkın sesi olacağız. İktidara geldiğimizde Türkiye’yi Amerika’nın direktifleriyle değil, Ankara’dan yöneteceğiz” dedi.

HER KESİMİ KUCAKLAYAN BİR PARTİ OLARAK YOLA ÇIKTIK

İşçi Partisi olarak tüm halkı kucaklayamayacaklarını anladıklarını ve partinin ismini Vatan Partisi olarak değiştirdiklerini ifade eden Aynur Çalım “Biz her kesimi kucaklayan bir parti olarak yola çıktık” dedi. Her kesimin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Çalım, “7 Haziran’da iktidara geldiğimizde biz diğer partiler gibi ülkeyi Amerika’dan direktif alarak yönetmeyeceğiz. Biz ülkeyi kendimiz Ankara’dan yöneteceğiz” dedi. Halktan aldıkları vekaleti de meclis içerisinde kullanacaklarını söyleyen Çalım, fakir halkı da koruyup kollayacaklarını belirtti.

VATANSEVERLİĞİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Bahadır Berk de vatanseverliliği ön planda tuttuklarını ifade etti. Diğer partiler gibi vatandaşı çantada keklik olarak görmediklerini söyleyen Berk, “Bizim Meclise girip girmememiz de önemli değil. Ülkedeki sorun Kürt sorunu değil. Ülkede terör sorunu var” dedi. HDP’nin sözde Kürt sorunu varmış gibi Kürt kökenli vatandaşları sahiplendiğini savunduğunu, ama onları savunan zihniyetin lüks araçlarda gezdiğini ve lüks içinde yaşadığını ifade eden Berk “Kürk kökenli kardeşlerimizin bunu da iyi düşünmesi lazım” dedi. Sürpriz parti olduklarını söyleyen Berk, partinin saflarına katılımın devam ettiğini belirtti.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10