Miniklerin mezuniyet coşkusu

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Afacan Çocuk Yuvası öğrencileri önceki gün düzenlenen 'Yılsonu Şenliği'nde velilerinin karşısına çıktı.

Çerkezköy 18.05.2015 00:41:00 0
Miniklerin mezuniyet coşkusu

“YORUCU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Özel Afacan Çocuk Yuvası Sorumlu Müdürü Güniz Güven yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktıklarını kaydetti. Öğrencileri en iyi şekilde yetiştirme gayreti içinde olduklarını kaydeden Güven “Bugün çocuklarınızı izlemeye geldiniz. Yıl boyunca başarılı bir şekilde öğrenimlerini sürdüren çocuklarımız yapacakları gösterilerle sizlere unutulmaz bir gün yaşatacaklar” dedi.

“ÇOCUK İLETİŞİM KURAMIYOR”

Duygusal zekası desteklenen çocuğunun sosyal hayatta rahat olduğunu ifade eden Güven “Toplum olarak bunun eksikliğini yaşıyoruz. Bazı velilerimiz çocuklarını cep telefonu, televizyon, internet, tablet ile buluşturarak ayakta dolaşmasın onunla ilgilensin istiyor. Bu çocuklar teknoloji ile iç içe kaldığı zaman iletişim kurmayı bilemiyor ve topluma da uyum sağlayamıyor. Bunlar hep gözümüze yansıyor. Teknolojiyi toplum olarak kötü kullanıyoruz ve bunları hissediyoruz. Teknolojiyi kötü kullanan ailenin çocuğu iletişim kuramıyor” dedi.

MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADILAR

Öğrenciler drama, müzik ve dans gösterileri ile beğeni toplarken, şenlikte yaptıkları birbirinden güzel çalışmaları sergileyen, tiyatro ve koro gösterileri sunan minikler performansları ile de ilgi gördü. Program sonunda minikler marşlar eşliğinde keplerini havaya atan minik öğrencilerin mezuniyet sevincine aileleri de ortak oldu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10