Özdoğan: Biz buradayız, yeter ki gelsinler

Çeşitli incelemelerde bulunmak ve yapılan çalışmaları hakkında bilgi edinmek amacıyla Cumartesi günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi

Çerkezköy 18.05.2015 00:55:00 0
Özdoğan: Biz buradayız, yeter ki gelsinler

FAALİYETLERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Müdürlüğü Daire Başkanları Bayram Salim Bozdemir, Mahmut Tufan ve Metin Demirtürk’ün de aralarında bulunduğu heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, toplantı salonunda bölgenin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

HASTANE YERİNİ GERİ ALMAYI PLANLIYORUZ

Çerkezköy OSB'de faaliyet gösteren sanayi kuruluşları, çalışma prensipleri, kapasitesi ve üretim kategorileri ile ilgili sunum yapan Özdoğan, ÇOSB olarak sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacına cevap verebilmek adına bir de okul yaptıklarını belirtti. Okulun hemen bitişiğinde ÇOSB’ye ait olan bölgede yapılmış bir hastane olduğunu ifade eden Özdoğan, devlete başka bir yerde yeni bir hastane yapmak kaydıyla bu yeri geri almayı planladıklarını, böylelikle buraya okulla ilgili sosyal bir alan kazandırabileceklerini ifade etti.

HEDEFİMİZ FARKINDALIK YARATMAK

Özdoğan, Türkiye’nin gelişmekte olan bir ülke olduğunu ifade ederek “İnşallah Türkiye’nin gelişmiş bir ülke olduğu zamanları da en kısa sürede görürüz” dedi. Bu amaçla herkesin olabildiğince hizmet üretmek zorunda olduğunu dile getiren Özdoğan, bir diğer hedefinin de OSB’nin avantajları konusunda farkındalık yaratmak olduğunu belirtti.

HER TÜRLÜ BİLGİ PAYLAŞIMINA HAZIRIZ

OSB’lerin, kaynakların en verimli şekilde kullanıldığı yerler olduğunu söyleyen Özdoğan, sanayicilerin, OSB sınırları içinde bulunmanın avantajları hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini de belirtti. Tekirdağ’da yeni kurulan OSB’lerin de olduğunu dile getiren Özdoğan, diğer OSB’lerle her türlü bilgi paylaşımına hazır olduklarını, fakat bu yönde şu ana kadar kendilerine gelen bir talebin olmadığını belirterek “Biz buradayız. Yeter ki gelsinler” dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Özdoğan’ın sunumunun ardından Çerkezköy OSB SCADA Sistemi, Konferans Salonu ve Arıtma Tesisi’nde de incelemelerde bulunan heyet, incelemelerin ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri için organize edilen piknik etkinliğine de katılarak engellilerle bir araya geldi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10