Süleymanpaşalılar Yüksek Sadakat ile coştu

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Yüksek Sadakat konseri düzenlendi.

Süleymanpaşa 19.05.2015 17:22:00 0
Süleymanpaşalılar Yüksek Sadakat ile coştu

RENK KATTI

Süleymanpaşa sahil dolgu alanında düzenlenen konsere ilgi yoğun olurken, izleyiciler de şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Balıkçı tekneleri tarafından gerçekleştirilen fener alayı da konsere renk kattı. Konser öncesi Yüksek Sadakat grubu tarafından sahneye davet edilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Süleymanpaşa bayramlarına sahip çıkmaya devam edecek. Ulusal değerlerimizi unutturmayacağız” dedi.

ATATÜRKLER BURADA

Süleymanpaşa’daki bütün okulların birer çocuğuyla beraber Selanik’e gittiklerini ve Atatürk’ün evini ziyaret ettiklerini ifade eden Eşkinat “Oradan size Selanik’in havasını getirdik. Süleymanpaşalılar’ın da bir sadakati var. O da sarı saçlı, mavi gözlü bu ülkenin kurtarıcısı Mustafa Kemal Atatürk’tür.Birilerine buradan sesleniyorum. Atatürk’ü başka yerde aramasınlar. Atatürk Tekirdağ sahilinde, Atatürkler burada, Atatürkler sizsiniz! Sizlere her şey feda olsun” dedi.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Eşkinat Yüksek Sadakat grubuna bırakırken grubun gitaristi Serkan Özgen’e çiçek ve Türk Bayrağı verdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Süleymanpaşalılar doyasıya eğlendi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10